1. 1

  Mooi figuur. Aardig filmpje ook, voor een huiswerkopdracht van studenten film of journalistiek. Mooi, dat contrast ook, tussen de berichtgeving over Mysaks royement als advocaat – hij zou mensen voor tienduizenden dollars hebben bezwendeld voor diensten die hij nooit leverde – en zijn eigen heldenverhalen over hoe hij ten onder is gegaan aan zijn vechtlust tegen corrupte overheid en zakenleven.

 2. 2

  Voor de doorbraak van het internet was het aan-en verkopen van boeken , platen en strips de beste handel die je kon hebben als outcast zijnde.Nu mag je blij zijn als je de huur van je standplaats ervan kan betalen.

 3. 5

  Internetwinkeltje vs kraampje:

  – jaarlijkse hostingskosten vs eenmalig een plank en twee schragen kopen
  – kosten webwinkelmodule (jaarlijks) vs niks
  – kosten website- en betalingsbeveiliging vs geldkistje en uit je doppen kijken
  – verzendkosten vs eenmalige benzine van en naar huis
  – klantenbinding dmv vergoeden van verloren pakjes en “verloren” pakjes vs klantenbinding dmv aardig en sociaal zijn en kennis van je boeken hebben en delen (plus bonus: sociale werkvreugde)

  En meer ideëel:
  – mensen ideeën verkopen die ze al kennen vs mensen ideeën verkopen waarvan ze nog niet wisten dat ze ze zochten.

  Plus, niet onbelangrijk, het volgende. Een vroegere baas van mij (ik ben boekverkoper) zei mij ooit dat als het e-book het oorspronkelijke boekmedium zou zijn, dat het papieren, gedrukte boek zou worden binnengehaald als een technologische vernieuwing van revolutionaire proporties.

  Oftewel: http://www.youtube.com/watch?v=YhcPX1wVp38