1. 4

  @2: Het is geen grap. Onderaan dat papiertje staat gewoon “Bits Of Freedom niet naar binnen”, wat van de foto minimaal voldoende duidelijk is om het te geloven.

  Ik stel voor om van “Fred Teeven niet naar binnen” een nieuwe tshirt-slogan voor de privacy-lobby te maken.

 2. 7

  Waarschijnlijk dacht de Partij van de Totale Vrijheid en Democratie daarbij gedoogd door de Partij van Veel Vrijheid (of was het de Partij voor Mijn Vrijheid) dat Bits of Freedom “Een Beetje Vrijheid” betekent. Dat moet wel een terreurorganisatie zijn, verbieden en vervolgen die hap!!

 3. 11

  @10: Hoezo? Ik schop Fred “wie niets fout doet heeft niets te verbergen” Teeven met plezier naar buiten als ie weer eens achter mijn al dan niet virtuele voordeur probeert rond te kijken of ik geen stoute dingen doe.

 4. 14

  Welke Bits-of-freedommer die die naam verdient slikt dat briefje als zijnde Gods woord voor een ouderling ? Belachelijk.