1. 1

  Tja, ik ben niet zo’n ontzettend typische geenstijler, maar nu kan ik mezelf echt niet onderdrukken.

  Komt ‘ie dan he ?

  ‘Ies koeltoer’.

 2. 3

  Dit is Israëlische propaganda en misinformatie die rekent op reacties als #1 en #2. Ohoh wat is dat Iran slecht en kijk eens wat ze nu ook nog doen. KJ en DJ, domdomdom.

  Rot op jongens.
  Dit is verzonnen anti-nieuws over de Iraanse aartsvijand van Israël. Geen moer van waar. Op zijn best ooit een keer, op een andere manier, iets op lijkend, zijdelings gebeurd.

 3. 4

  Hans, het gebeurt zelden dat ik een reactie van fysieke afkeer voel als ik iets lees. Was bekend met de bron, maar voor mij is het zo simpel als: of de auteur is walgelijk of het ‘feitenrelaas’ is walgelijk.

 4. 6

  Het is waar. En het gebeurde vooral in jaren tachtig voor de massa executies en het verbaasd me niet als het nog steeds gebeurt want zij geloven; als een meisje maagd dood gaat dan gaat zij naar de hemel. Ayatollah Montazeri, die vlak na de revolutie als opvolger van Khomeini werd beschouwd heeft het bevestigd. En vanwege zijn kritiek werd hij opzij geschoven en later kreeg hij huisarrest.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hosein-Ali_Montazeri#Dispute_with_Khomeini_and_demotion

  Ik raad mensen, die aan de gruweldaden van Islamitische republiek twijfelen, om onder andere naar de onderstaande twee documentaires kijken:
  http://www.kanoon-zendanian.org/Movies/witnesses.swf

  http://www.nfb.ca/film/tree_that_remembers

 5. 7

  Ook mijn eerste gedachte was dat het erg leek op de Iraakse monsters met de couveuses in Kuwait. Eens met DJ. Ergens is iets of iemand walgelijk.

 6. 10

  De Romeinen deden het al. What else is new? Voor een vrouw is niets belangrijker dan de plaats waar en de tijd waarin ze geboren wordt. En dat feit op zich is genoeg om een leven lang HEEL ERG PISSIG TE BLIJVEN.