1. 1

  Ik heb even niet de tijd om het te zien maar ach, na het bush bashen, christenbashen en Hirsi Ali Bashen is het achterlijke godsdienst bashen aan de beurt. En Ayaan is daar professional in. dus is achterlijke godsdienst (islam neem ik aan) oorzaak van alles, dus ook van hongersnoden.

  Ik ga de video wel eens kijken als ik mag ;)

 2. 2

  Het verdient toch de aanbeveling even te kijken. Er zit wat meer rond dat verhaal dat wel aardig is. En zo kort door de bocht als de tekst van de waanlink was het natuurlijk ook weer niet.

 3. 3

  Ja, je kop is inderdaad wat ongenuanceerd. Ze praat gewoon over alles wat haar bezig houdt en koppelt met name ignorance aan alle ellende van de derde wereld.

  Ik weet niet wat ze kan bereiken maar het is duidelijk dat als er dingen gaan veranderen dat niet door haar woorden zal zijn maar door datgene wat er gaande is op de markt.

 4. 6

  Het is niet ignorance, maar demografie, graag verwijs ik hiervoor even naar een boek van Gunnar Heinsohn genaamd “Söhne und Weltmacht”. Vertaald voor de niet Duits lezenden onder ons: “Zonen grijpen de wereldmacht”. Achterlijk (zo je dat al zodanig wilt benoemen) blijkt daaruit niet te koppelen aan een godsdienst of anderszins benoemde religie of overtuiging (o.a. nazisme, communisme, etc.). Maar voort te komen uit de zgn. “youth bulge” (dwz bevolkingsoverschot) van met name mannen in de leeftijdscategorie van 15-30 jaar. Welke een bepaalde overtuiging (kan dus zijn islam) misbruiken als argument/verklaring om geweld te plegen.