1. 1

  Ik tank alleen nog maar shell!!!!
  Nee, grapje.
  Maar dan moeten we (en de Amerikanen ook) geen olie meer
  importeren van Saoedi-Arabie, Rusland, Venezuela en Nigeria
  Want wat in die landen gebeurt is ook niet pluis.

 2. 2

  …en Exxon is zeker een heilig boontje, pfff.

  (niet zo trots meer op Shell nadat ze gestopt zijn met zonne-energie).

 3. 9

  @7: Pas op met het gebruik van dat woord, voor je het weet komt larie weer met de foto van die vent met zijn broek op de enkels aan!

 4. 16

  Ik had hem wel van Onze Man, maar het had ook zomaar anders kunnen zijn. Bijna meestal altijd geef ik een viavermelding naar Onze Man deze keer is het me ontschoten, was te druk, excuus.

 5. 18

  “Ask your US government to stop supporting Kurdish terrorists in Iran”, kan je ook zeggen, Het is maar van welke kant je het wil benaderen.

  Hoeveel Irakezen hebben het loodje gelegd sinds General Dynamics, Raytheon, Bechtel, Haliburton, Exxon en andere van oorsprong Amerikaanse bedrijven besloten om een agressievere marketing techniek toe te passen en het veroveren van een markt iets te letterlijk gingen nemen. Haliburton is zich al bewust van de positie waarin ze komen als de stront in de ventilator komt en is maar vast naar Dubai verhuist.

 6. 21

  Eigen nieuws is natuurlijk ver te zoeken op het internet, zeker bij Nederlandse sites. Dus wellicht hebben jullie gelijk en is het beter om gewoon alles zonder bronvermelding te doen. Dan gaan we er gewoon vanuit dat alles weer gevonden is bij iemand anders. Als de praktijk het afdwingt, dan moeten we ons daarbij neerleggen.

  Verschraling in de vorm van vernieuwing, is dat weer overgenomen van commerciele tv in de jaren 90?

 7. 22

  Hm bij nader inzien een beetje zeurderige opmerking van mij. Er zijn natuurlijk wel Nederlandse sites met eigen nieuws, sargasso is daar een van. Nou ja, laat mij maar mopperen in Teheran. Excuus.

 8. 23

  Beste Onze Man, wat mij betreft hoor jij bij de nieuwe generatie renners die zonder doping spannend nieuws brengen. Daarom zet ik je zo nu en dan ook eens in het zonnetje (die zon die draait overigens uitzichzelf jou kant al op). Wat betreft via- en bronvermeldingen is er een thin line tussen gewoon nieuwe stijl nieuwsbrengen en structureel jatten. Hier op Sargasso proberen we het eerste, op andere niet nader te noemen shockblogs doen ze vooral het tweede.

  Je hebt het recht om te mopperen in Teheran net zo goed dat ik kan zeggen dat dit nu ook weer niet zo’n zwaar vergrijp is. Aangezien dat ik nu al weet dat ik het ooit weer goedmaak met een vet aangezette promo voor jou blog/werk. Het mopperen en zeuren zal ook altijd blijven net zo goed dat er gemopperd wordt als je als blogger een oude link plaatst naar iets wat al weken terug in het nieuws was. Zo zal ook het mopperen om viavermeldingen blijven bestaan, niets menselijks is ons vreemd.

 9. 25

  Schaamteloze Amerikaanse propaganda…. daar ging deze post toch over…. toch?
  Welnu, ik ga straks weer lekker tanken bij Shell.