1. 2

  Als je van hout houdt doe je dit er dus niet mee. Tenzij het het zelfde houden van is als van dieren houden: Het zwijn, de fazant, de ree; met aardappelpuree!

 2. 3

  Nee @IPM, hout is dood materiaal. Het enige levende aan een boom is een paar lagen cellen tussen bast en hout.

  Het is een eerbetoon aan het materiaal. En het vooral ook een glimlach. Maar die lijkt aan jou niet besteedt.

  (toegegeven: de boom moet worden geveld, maar als je een ei wilt bakken etc… ;) *zucht eens diep* )

 3. 4

  Dit is toch ontwerp van het niveau nul, net als een houten fiets. Een gimmick, niets meer. Het slaat materiaaltechnisch gewoon nergens op want het houdt geen enkele rekening met de fijnzinnigheden van hout als materiaal. Je had het ding net zo goed van kunststof met houtmotiefje kunnen maken. Beter nog zelfs, want dan rot het niet zo snel weg in het water. Ik begrijp het best hoor, maar als ontwerper loop ik hier dus niet warm voor. Ik zou me daarnaast kapot schamen als boom als ik zo moest eindigen terwijl ik ook een mooi meubel, kozijn, hamersteel, spant, sculptuur of zelfs maar nederige shingledakje had kunnen worden. Samenvattend: Ik begrijp de grap, maar kan dit postmoderne staaltje materiaal-onderbroekenlol inderdaad niet echt waarderen. Waarschijnlijk omdat ik te veel van hout houd :D