1. 3

  @Hardtrack: Dit zegt toch wel wat over je vooroordelen. Dit is een onschuldige bruiloftsgast die het vuurwerk wil aansteken. De Amerikaanse gristenhonden hebben bewust deze onschuldige afgemaakt om het Iraakse volk te intimideren.

 2. 5

  ha, het was een zelfmoordcommando dat niet wou wachten op zijn beloning daarvoor bestraft werd door Hem en zo toch alvast in het hiernamaals kwam

 3. 7

  Dan is Allah dus voor democratie en zijn extremisten afvallige honden die niet in de hemel zullen komen maar eeuwig branden voor hun laffe godlasterende daden…

 4. 8

  Eerlijk gezegd vind ik er geen fluit aan. Flauwe grap, lijkt het meer van shock-effect en provocatie (‘ha ha kijk ons eens vrijheid van meningsuiting hebben!’) dan van inherent grappig-zijn te moeten hebben.

  Misser wat mij betreft geza, sorry.

 5. 10

  Het is meer het onderwerp in het algemeen dan deze cartoon in het bijzonder misschien. Ik ben het hele onderwerp ‘moslim-terrorist’, zeker in combinatie met grappig bedoelde cartoons, gewoon een beetje beu. Het is te makkelijk scoren. Het stelt de waarheid te simplistisch voor.

  Dat, plus het feit dat ik een lichte kater heb. Enfin. Het zal wel aan mij liggen, ik kon er gewoon niet om lachen dit keer.

 6. 12

  Jay.
  Helemaal met je eens gast.
  Elke keer weer ’t zelfde, mensen mensen.. kom eens met wat nieuws? Doe me een lol en plaats een cartoon waar we echt om kunnen lachen.

  No hard feelings,weetje :).