1. 1

  Je moet het filmpje even een keer of drie bekijken om het goed te zien. Na de aankondiging van de dame van het journaal omhelst hij eerst links in beeld wat mensen. Je kan vlak daarna zien dat hij om zijn linkerpols een horloge met een donkere band draagt. Hij steekt dan over en gaat rechts in beeld met zijn armen in de massa. Dan zie je ineens heel veel handen op zijn armen en pols friemelen. Daar gebeurt het.
  Bij de tweede keer dat hij een stukje verderop zijn armen weer in de massa steekt zie je duidelijk dat zijn horloge is verdwenen.

  Hulde voor de oplettendheid van Jean.

  Dit is trouwens de directe link naar youtube:
  http://www.youtube.com/watch?v=PKDdF6vfjoo

 2. 6

  @4: Natuurlijk, dat doen die horloges ook altijd spontaan. Ik denk dat Bush nog wel een keer terug mag komen naar Albanie, als hij maar weer wat horloges meeneemt.

 3. 7

  Hilarisch!! Maakt m’n dag.
  Wie zegt er ook alweer dat verzet niet meer bestaat?
  Over 10 jaar een Servische film van Kusturica: “Bush Watch, Putin Clock”.

 4. 9

  Het was vast een all american watch, klein offer voor zo’n onthaal toch?!

  [img]http://htexplained.com/watches/Reviews/Pulsar/S_Mvc_026f.jpg[/img]

 5. 11

  @10: Ik ben er vrij zeker van van niet. Tussen het moment dat je het horloge het laatst ziet en het eerste moment dat je het niet meer ziet, heeft hij geen enkele keer zijn handen bijeen gehad (of die van een bewaker erbij), terwijl er wel enkele albanese handen om zijn pols gaan.

 6. 18

  Maar beste Albo-nees, ‘jullie’ zijn toch ook gewoon Europeanen? Waarom nou weer dat wij-zij denken? Dat bestaat toch alleen tussen de VS en Europa?