1. 2

  wat een sensatie verhaal: “websites hacken” oftwel waarschijnlijk wat zielige defacesjes door wat scriptkiddies. En dan ook nog zeggen dat er ‘plannen waren’, oftewel, er is niks gebeurd, maar het idee was geopperd. Veel lucht dus.

 2. 3

  Tja, het is redelijk ongevaarlijk werk, webmastertje spelen, en wannabee jihadisten hebben exact het juiste slachtoffer-profiel (jong, mannelijk, goed opgeleid), dus ik vind het verhaal heel aannemelijk.

 3. 4

  Ik kan me nauwelijks voorstel dat las men voor webmastertje speelt, men niet ook wat berichten plaatst om voor levendigheid te zorgen. Kortom, de ideale manier voor de AIVD om zich van werk te voorzien.

 4. 5

  Je vraagt je natuurlijk wel af of d’r niet ook een rechtsextremistisch lokforum is. Zou d’r een AIVD’er bij de dagelijkse standaard meeposten?

 5. 6

  ?
  moslim terroristen opereren alleen volgens hun netwerken van hun cellen

  Ze gaan echt niet ff online snuffelen en zo. Iedereen weet toch dat elk dataverkeer dor de vs word doorgesnuffeld.

  AIVD onderzoekt altijd mensen die ook maar de neiging hebben die kant uit te kijken.
  misschien u ook wel . Heeft u l;aatst nog iets opgezocht over moslims misschien dan valt u wellicht in de doelgroep en heeft u een internet en telefoontap
  heerlijk die moderne tijd
  het word ze toch zo makkelijk gemaakt
  haha

 6. 9

  5. gronk
  “rechtsextremistisch lokforum”
  Wanneer was de laatste rechtsextremistische aanslag in Nederland? Vaak blijft het bij harde woorden en het bekladden van een moskee. Big deal.
  Dit weekend wezen stappen en zag drie vechtpartijen ontstaan. Wie begonnen er? Ja hoor, Noordafrikaanse afkomst.

 7. 11

  @9: zolang rechtsextremisten nog vooral bestaan uit dit soort jokers die klagen over een fascistische overheid zou je denken dat er niets aan de hand is. Maar net zoals bij moslims hoeven d’r maar een paar te radicaliseren (zie wilders) en half nederland maakt zich er druk over.

 8. 13

  11. gronk
  Dank voor dat grappige filmpje. Inderdaad een eerste klas joker.
  Maar op welke manier radicaliseert Wilders dan? Roept hij op tot geweld? Al decennia lang roept men over het sluikende rechts-extremistische gevaar maar zover is er nog nooit iets serieus voorgevallen. Dat kan van links- en moslim-extremisme niet gezegd worden.

  12. KJ
  Ach, het sluit zo mooi aan bij alle overige straatterreur die door deze groep veroorzaakt wordt. Bleef het maar bij incidenten dan kan het weggezet worden in het rijtje van autochtonen-die-hetzelfde-flikken, maar het is structureel.

 9. 15

  @13

  Wat dacht je? Laat ik kritiek meteen maar vergoeilijken? Nee Wilders roept niet direct op tot geweld, daar is hij uitgekookt genoeg voor om niet te doen. Maar een klimaat scheppen van haat en tweedeling heeft uiteindelijk hetzelfde resultaat.

  Vechtpartijen zijn natuurlijk geen terorrisme en dat weet jij ook wel (Wilders ook). Maar om er toch mee te ‘scoren’ noemt men het dan maar ‘straatterreur’. Klinkt toch wat negatiever en linkt naar terrorisme.

 10. 16

  @AntonH

  23 september 2001
  Brandstichting moskee Gorinchem
  10 juni 2001
  Brandstichting moskee Apeldoorn
  21 mei 2003
  Brandstichting moskee Vianen
  17 juni 2003
  Brandstichting islamitische school Eindhoven
  5 april 2004
  Brandstichting moskee Panningen

  2 november 2004 – 13 maart 2005
  135 moskeeën en 29 islamitische scholen doelwit van bedreiging, bekladding, vernieling en brandstichting
  26 maart 2005
  Brandstichting Bedir-school Uden
  26 maart 2005
  Brandstichting moskee Oldenzaal
  15 juni 2005
  Brandstichting moskee Rotterdam
  10 juni 2006
  Brandstichting moskee Vlaardingen
  15 december 2006
  Brandstichting moskee Maastricht
  24 maart 2007
  Brandstichting moskee Huizen
  20 oktober 2007
  Brandstichting moskee Leeuwarden
  13 juli 2007
  Moskeeën Haarlem beklad met leuzen ‘fuck Allah’; ‘Allah moet dood’
  21 juli 2007
  Molotovcocktails moskee Haarlem
  Wintermaanden 2007/08
  Bekladding, ingegooide ruiten, brandbommen, moskee Zeist
  19 maart 2008
  Molotovcocktail moskee Huizen
  8 mei 2009
  Molotovcocktail moskee Zoetermeer
  14 februari 2009
  Steen door ruit tijdens ochtendgebed, moskee Drachten
  27 juni 2009
  Turks verenigingsgebouw en moskee beklad met leuzen ‘Sieg Heil’ en ‘Geert Wilders’
  2 augustus 2009
  Varkenskop moskee Ede
  19 november 2009
  Molotovcocktail moskee Zoetermeer

 11. 17

  15. Stickmeister
  En waar ben jij dan mee bezig? Roofovervallen met dodelijke afloop goedpraten? Groepsverkrachtingen, tasjesroof, scooterdiefstallen, autovernielingen, inbraken, intimidatie, geweldpleging en roofovervallen (al of niet met dodelijke afloop) is natuurlijk gewoon straatterreur. Het zijn feiten dus wat heeft dat nou met dat goedkoop scoren van Wilders te maken? En begin niet dat Wilders daar verantwoordelijk voor is want de ellende was allang bezig voordat hij ten tonele kwam. Wilders zorgt niet voor tweedeling, het gevallen kabinet en onaangepaste Islamitische kutmarokkanen is dat aan te rekenen.

  16. Hal
  Dat is wel een erg kort lijstje als je dat naast alle gevallen van Islamtische straatterreur legt.

 12. 18

  @Anton Hering; Nee, het is geen terreur omdat het vermogens- of sex-delicten zijn, jij welbewust-mislezende: de pleger ‘heeft er iets aan’. Het zou pas terreur zijn als er een gedeelde politieke motivatie aan ten grondslag lag, en veel succes om *dat* te bewijzen.

 13. 19

  @Anton
  Na het falen van die intriganten-site ben jij zeker ontslagen en op eigen initiatief bij andere sites gaan hobbyen?

  Goed getraind.
  Voor god en vaderland.

 14. 21

  @17. Pfffrrtttt, Geert wilders zorgt niet voor tweedeling, laat me niet lachen.

  Zie hier de site van de “Mega-moskee” waar Geert tegen demonstreert.

  http://www.cordobainitiative.org/?q=content/cordoba-house-new-york-city

  Cordoba House is a Muslim-led project which will build a world-class facility that promotes tolerance, reflecting the rich diversity of New York City. The center will be community-driven, serving as a platform for inter-community gatherings and cooperation at all levels, providing a space for all New Yorkers to enjoy.

  Met ultra-rechtse groeperingen mee-demonstreren tegen a facility that promotes tolerance: dat lijkt me zo ongeveer de definitie van het zaaien van haat en tweedeling.

 15. 22

  @16: Ik zag hem niet er tussen staan, maar wat dachten we van een bomaanslag op een islamitische school? 8 November 2004, Eindhoven. Lijkt mij een overduidelijke vorm van terrorisme.

 16. 23

  Maar nou even serieus: Als die lok-site er echt is geweest, dan moet er nu toch steeds nog wat van terug te vinden zijn. Ik heb al twee keer gezocht, maar nop. Wie?

 17. 24

  18. KJ
  Ooit van Sharia gehoord?

  21. Mart
  Je laat je wel erg makkelijk een rad voor ogen draaien door een website met mooie plaatjes en praatjes.

 18. 27

  @Anton Hering; nee, ik speel geen stommetje. Ik stel dat de voorbeelden die jij noemt vermogens- en sex-delicten zijn en dat zij *daarom* geen terrorisme zijn. Bij terrorisme hebben we het namelijk over angst-aanjagen als doel an-sich. Wat de sharia daar mee te maken heeft, begrijp ik gewoon niet. Bedoel je soms iets als ‘maar in de koran staat dat je met je scooter handtasjes weg moet trekken bij ongelovigen en daarom is het invoeren van de sharia hetzelfde als straat-terrorisme’ ? Ik snap er echt geen flikker van.

 19. 28

  @17: Islamitische straatterreur? Jij denkt dus dat alle “Groepsverkrachtingen, tasjesroof, scooterdiefstallen, autovernielingen, inbraken, intimidatie, geweldpleging en roofovervallen” gepleegd worden vanuit de overtuiging daarmee de Islam aan Nederland op te leggen?

  Dat is bij mijn weten een nogal omstreden theorie (iets meer omstreden dan evolutie).

 20. 29

  27. KJ
  Je slaat voor het gemak geweldsdelicten over. Straatterreur heeft wel degelijk angst-aanjagen als doel. ReSpEcT-weet-je-wel!
  Dan vraag je mij om te bewijzen of er politieke motivatie aan ten grondslag ligt. Ja, dat heet Sharia.

  28. Bismarck
  Misschien heb je iets aan mijn reactie op KJ.