Aankondiging: Blogpolemiek over privacy

Logo blogpolemiekenWe gaan weer eens wat nieuws proberen hier op Sargasso. Onder de noemer Blogpolemiek starten we een multi-dimensionale online discussie.
Normaal schrijft één auteur één weblogpost en kunt u daar vervolgens op reaguren.
Nu laten we meerdere auteurs tegelijk een post schrijven en die post vervolgens ook gebruiken om op elkaars argumenten in te gaan. Zo zal een rustige en weloverwogen online discussie kunnen ontstaan. We noemen het een blogpolemiek.
De uitgangsstelling voor de eerste blogpolemiek is
De overheid tast de privacy van haar burgers te veel aan in haar streven de veiligheid te garanderen“.

Drie vertegenwoordigers van politieke jongeren zullen de aftrap doen. De JOVD, Jonge Democraten en Perspectief zullen morgen op het scherp van de snede met elkaar en jullie het debat aangaan.
Wij hopen dat hiermee weer een nieuwe manier op de wereld gezet is om het politieke debat te voeren. We gaan het meemaken vanaf 15:00 uur woensdagmiddag.

Update (22:50 uur): Dwars doet ook mee.

Credits voor het oorspronkelijke idee gaan naar kruithoph.

  1. 1

    De kinderen naar school, de koffie pruttelt, de telefoon op stand- by, het trommeltje met ei-en-spek bij de hand, de vingers in de vaseline…

    Buiten is het angstig stil…hier-en-daar nog een krakende auto in zijn achteruit, een piepend wiel van een boodschappenkar…de hond van de buurman doet zijn plas…

    Jááá, morgen..MORGEN…