ToN gooit kandidaat raadslid Alphen eruit

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

ToN gooit kandidaat raadslid Alphen eruit

“Wanneer gaan we nu eens Moslims doodschieten die Anti-Joods en Anti-Israel zijn?”

0

Reacties (4)

#1 Teun

Gezien die quote denk je: Waarom zit die kerel bij ToN en niet bij de PVV. Maar dat bedacht de schrijver van het artikel ook en speculeert er vrolijk op los:
” Schouten laat zich op twitter kennen als fan van Wilders. ?De PVV is een Sociale Partij met duidelijke Waarden en Normen!’, laat hij weten. ‘Voor Iedereen die Nederlander is en zich als Nederlander gedraagt! Mijn generatie, de 50min-ers is het zat, spuugzat, en ja ook ik zal op Geert Wilders stemmen.?

Wie deze bekentenis leest, zal zich afvragen hoe Schouten eigenlijk bij Verdonk terecht kwam. Misschien eerst een blauwtje gelopen bij Wilders?”

Overigens wel een goede reactie van ToN.

#2 Mark

Ik vind het vooral tekenend voor nieuwe politieke organisaties. Het lukt de PVV en ToN begrijpelijkerwijs nog niet om talent aan te trekken en de rotte appels eruit te halen.

#3 pedro

@2: is dat zo? Of ze wel of geen talent aan weten te trekken, moet nog blijken, wanneer ze ergens bestuursverantwoordelijkheid gaan dragen (van de zijlijn af dingen roepen kan iedereen, of je talent hebt, blijkt pas, als je in het veld staat). En ToN haalt de rotte appels er wel uit, iig, zodra ze de verrotting zien.

Het is wel zo, dat dit bekende problemen zijn bij nieuwe politieke organisaties, zeker als ze heel snel groeien.

#4 Peter

En TON gooit er nog eentje uit. Nu in e Westerhaar (gemeente Twenterand).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*