Sarah Palin’s buurvrouw publiceert anti-Palin mail

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 Paul

Around Wasilla there are people who went to high school with Sarah. They call her “Sarah Barracuda” because of her unbridled ambition and predatory ruthlessness.

#2 Joost

Hoeveelste bericht over Palin is dat nou in de huidige zijdelinks? Het zesde? Allemachtig wat een drek wordt er in die paar dagen opgerakeld. De Democraten kunnen er blijkbaar ook wat van. :-)

#3 Domino

Zuur links duidelijk ook!

#4 Joost

Ah, de kogel komt van zuur links van de andere kant van de grote plas.

#5 Ultrabas

Terugneuken met zuur links! Fantastisch, deze mail. Ik heb niks te verliezen, want ik ben huisvrouw. Ik kan Sarah gewoon bij haar voornaam noemen. Tja, het lijkt me sterk dat je die ambitieuze buurvrouw van je nu ooit nog ziet, tenzij in de rechtszaal.

#6 Chris

hoezo komt dit van zuur links? Ze ergert zich onder andere aan het feit dat Palin geen fiscal conservative is. Dan is ze zelf waarschijnlijk niet echt links.

Ja, vergeleken met Palin zelf wel, maar er zijn ongeveer maar 3 mensen in heel de VS rechtser dan die rabiate foetusknuffelaar

#7 Martijn

Dat denk ik niet. Ze is een vrouw en ze werkt buitenshuis. Dan ben je al links van Bas van der Vlies.

#8 TRS

Ouderwetse burenruzie? Toch eens in de gaten houden of mevr. de buurvrouw na de verkiezigingen niet opeens een nieuwe auto voor de deur heeft staan. Obama heeft genoeg geld in kas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*