1. 1

  Ik weet het niet… Koekje van eigen deeg? Of iets wat slecht is (heisa maken over twee paspoorten) nog een keer aan de orde stellen, en daarmee ook schuldig zijn aan doen wat slecht is?
  Bovendien: wat als zij maar een paspoort heeft? Dan is dat een inkoppertje voor Wilders… Komt bij dat het lastig te bewijzen valt.

 2. 2

  Ik weet het niet. Pechtold had wel een punt. Je kan Wilders niet met argumenten bestrijden. Het is misschien een beter idee om zijn achterban op dezelfde manier aan te spreken.

 3. 3

  Het aloude ‘Hitler was ook voor een achtste een jood’. Volgens mij heeft dat nog nooit een nazi tegengehouden.

  En ja, ik weet het, waarschijnlijk een Godwin. Maar het past zo mooi!

 4. 4

  Helaas, voor Pechtold, De vrouw van wilders heeft slechts een nederlandse nationaliteit en heeft bovendien geen bestuurlijke verplichtingen aan nederland.

  D’66 slaat de plant wééééér mis.
  Vinden zij zelfkastijding lekker of zo?

 5. 6

  @4 Wilders wil er geen uitspraak over doen. Dit was te zien bij Pauw en Witteman. Volgens Pauw betekende dit dat Wilders’ vrouw twee paspoorten heeft, terwijl Witteman erin hoorde dat zijn vrouw een paspoort heeft.
  Volgens Wilders is een niet met het ander te vergelijken, omdat zijn vrouw geen volksvertegenwoordiger of bestuurder is. “Morgen wordt me nog gevraagd hoeveel paspoorten mijn oma heeft.”
  Denk hierbij zijn zelfingenomen grijns.

 6. 8

  @7 hetgeen hem niet voor de voeten werd geworpen door de nog zeer jonge verslaggeefster van NOS Headstreamline-toestand-gebeuren. In ieder geval, zo’n internet zender van de NOS.