Joran van der Sloot opnieuw opgepakt

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Joran van der Sloot opnieuw opgepakt

Joran van der Sloot is opnieuw opgepakt in verband met de verdwijning van de Amerikaanse scholiere Natalee Holloway, in 2005. Hij werd in Arnhem opgepakt.

Lees verder op DePers.nl

Reacties (3)

#1 robin goldstein

Een hele goede zaak dat ze die viezerik van een Joran van der Sloot hebben opgepakt Dat walgelijk arrogante misselijkmakende ventje zet ons hele Nederlandse volk voor schut in de verenigde staten. Alleen al dat hij het gore lef heeft om een boek te schrijven over zijn zg. avontuur. Hoe kan je dat doen als je stilstaat bij het ontzagwekkende verdriet van de ouders en nabestaanden van Nataly Holloway? Hij geeft daar blijkelijk dus niet om. Dit verteld voor mij bijna genoeg. Als je daar zijn rotkop en die van zijn vader aan toe voegt zou ik durven stellen dat deze figuren schuldig zijn aan de verdwijning van dit meisje. Ik weet het bijna zeker. Tot zover.

  • Volgende discussie
#2 Joost

Ach, robin, jij hebt wel inzicht in wat er echt gebeurd is? Er zijn weer andere verhalen die de ouders van Holloway in een ander daglicht stellen. En als vd Sloot onschuldig is, kan ik me goed voorstellen dat hij niet zoveel op heeft met haar ouders.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Caoran

@2 Goldstein is vast een jood. Zijn inbreng is vast ingegeven door de joodse lobby uit de VS.

http://www.depers.nl/buitenland/121821/Column-De-Isra%C3%ABl-Lobby.html

Eigenlijk moet je zijn input wissen denk ik.

  • Vorige discussie