1. 6

  Hebben we ze ook gevraagd wat ze zo geweldig vonden aan CDA/VVD/LPF destijds ? En als ze daarop antwoorden dat dat niet vergelijkbaar is, waarom niet ?

 2. 8

  Gaat GeenStijl vanaf september betaald worden uit de Staatskas? Van onze belastingcenten? Wordt GS losgekoppeld van PowNed? Of gaat PowNed met de GS doen wat de VARA doet met Joop?

 3. 9

  Wel typisch, want behalve tegen Marokkanen en de PvdA fulmineerde GS ook tegen CDA en grsitenhonden. Zijn ze dat ineens vergeten, of zijn die gristenhonden ineens een stuk minder problematisch?

 4. 11

  7. gbh
  Je geeft Geenstijl wel erg veel credits. Geenstijl boeit me voor geen meter, mensen kunnen ook zonder Geenstijl wel zien dat het in Nederland een zootje is.

 5. 12

  Ik sta persoonlijk niet geheel afkerig tegenover deze coalitie. Zeer zeker niet vanwege de dingen die ze misschien wél zouden bereiken, maar wel omdat dat de Wilders-kiezer zou laten zien dat hij niet binnen een cordon sanitaire opereert en ik verwacht dat z’n partij zo effectief in elkaar klapt, gevolgd door de regering. Absoluut zonde van het (belangrijke) jaar, maar een lesje kost nu eenmaal soms tijd en geld.

 6. 13

  Kemper, dat scenario heeft natuurlijk een zekere aantrekkingskracht, de PVV in elkaar zien donderen lijkt me ook geweldig, maar ik vind het toch te riskant. Ik vind dat je om het principe niet kan experimenteren met ondemocratische krachten in het democratisch bestuur.

  Liever nog een kabinet van “nationale eenheid” dan staatsgevaarlijke figuren tot de regering toelaten.

  Wat men in een jaar stuk kan maken kon wel eens erger zijn dan we in de daaropvolgende tien jaar kunnen repareren.