1. 2

  ‘Uit zijn lijden verlossen’?
  Je suggereert toch niet dat hij omgebracht moet worden?

  Dit gaat wel ergens over: dit is politiek voor de buhne. En politiek voor de buhne is een middel om meer macht te krijgen. Meer macht is de enige reden waarom Wilders deze specifieke motie in stemming wil brengen. Met landsbelang heeft dit alles niets meer te maken.

 2. 3

  @ 1: provocatie is zijn enige middel om aandacht te trekken. Dat lukt hem de laatste weken goed.

  Geert wordt steeds Wilder: Dat Aboutaleb geen afstand kan doen van zijn Marokkaanse nationaliteit vindt Wilders niet relevant. “Dan moet hij maar in Marokko gaan wonen en staatssecretaris worden”. Hij zegt nog net niet ´rot maar op naar Marokko´, maar daar komt het wel op neer.

  Waar Wilders voorheen vond dat mensen die zich netjes aanpasten en de taal spraken, werkten etc. nog welkom waren, begint hij ze nu als tweederangs burgers te behandelen.

 3. 5

  @3 Je moet toch wat als je niet mee doet aan de PS-verkiezingen.

  Wat een stakker. Ik hoop wel dat Verbeet het dit keer iets slimmer aanpakt. Ik zeg: uit laten tieren, wegstemmen, en tot slot nog even opmerken “was dat het, meneer Wilders?”.

  Trouwens: als Wilders nu al A&A weg wil hebben, dan zal hij dus vier jaar lang kei-hard tegen hun inmoeten gaan: hij vertrouwt ze immers niet. Dat wordt nog lachuh!

 4. 6

  tsjah niet slim van hem. Hij doet niet mee in de PS dus trekt hier geen stemmen mee. Deze motie zal roemloos ten onder gaan en dus kan hij hem niet snel (zeg binnen 2 jaar zoals orakel Marijnissen roept) herhalen op een electoraal tactisch moment. Kruid verspilt, momentum verloren. Nu moet ie hopen op een aanslag o.i.d. Feitelijk heeft is ie al bezig met je wens spuyt12.