1. 1

  Is dit nou de regering die we de komende vier jaar krijgen? Een regering van meer staatsbemoeienis, ook met je privé-leven?

  “Een flitsscheiding wordt in het buitenland niet geaccepteerd”. Wat is dat voor een onzinreden om deze wet af te schaffen?

 2. 3

  CU/CDA/SGP spelen het natuurlijk wel goed door het op de omgang met kinderen te gooien. Dat aspect moet natuurlijk goed geregeld zijn. Maar hebben ze ook bewijsmateriaal ingebracht waaruit blijkt dat het bij de flitsscheiding niet goed gaat? If it ain’t broken, don’t fix it.

 3. 6

  Ik dacht dat die flitsscheidingen een groot succes waren. Geen ellenlange procedures en getouwtrek, iets waar JUIST de kinderen voordeel bij hadden.
  Zoals TT al zegt: waar zijn de bewijzen dat deze aanname onjuist is?

  PvdA… waar is die partij toch mee bezig? Ze scoren punten op de portemonnee (huurbeleid, WAO, AOW -al zie ik daar het voordeel nog niet geheel), maar bij alle zaken die neigen naar ethiek en gezin leggen ze het af tegen de kut-Christenen.

 4. 7

  Waarom schaffen we gewoon t huwelijk niet af? Ben je van al het gezeik af. Uiteindelijk is het toch de mens zijn daad en niet zijn woord die bepalend is.