1. 1

    @Cheetah welpen. Wild is hier een betrekkelijk begrip. Het betreft een eiland waar nooit Cheetahs geweest zijn, tot ze er dierentuindieren zijn gaan uitzetten. Het eiland is eigenlijk ook een grote dierentuin, een soort hobbyproject van de plaatselijke monarch, volgepropt met al dan niet inheemse dier- en plantensoorten. Zoals te zien op satellietfoto is de natuur op het eiland ongeveer net zo natuurlijk als die in Nederland.

  2. 5

    @4: Ook ietwat makkelijk gesteld. Het eiland is namelijk ten eerste nogal beperkt groot en ten tweede eerst volgepropt met antilopes voor ze er Cheetahs in uitgezet hebben. Bovendien antilopes die inferieur zijn (want elders uitgestorven). Het is niet alsof het eten (dat overigens wel uit de staatsruif is betaald, net als ongeveer alles op dat eiland) ver kan wegrennen. Als je een levende rat in je terrarium met wurgslang gooit, is die slang dan ook wild?

  3. 6

    @5, dat eiland is 14 bij 9 kilometer, kan je toch wel aardig rennen, de oostvaardersplassen zijn een stuk kleiner en toch vinden ze dat wel wild