Zomergast gezocht

OPROEP - Zondag begint de VPRO aan haar jaarlijkse zomergastenserie. U kunt ook dit jaar rekenen op de recensies van Max Molovich. Maar drie afleveringen gaan we uitbesteden.

De uitzendingen met Marleen Stikker (12 augustus) en Pieter Waterdrinker (19 augustus) worden gerecenseerd door een speciale Sargasso zomergast en een van de andere redactieleden. Wie dat zijn? Dat blijft voorlopig nog een verrassing.

Voor één uitzending zoeken we nog een Sargasso zomergast en die zoeken we onder u! We nodigen je uit de uitzending met Louis van Gaal (5 augustus) voor ons te recenseren, want waarom zou je wachten met je opmerkingen tot je die in de reacties kwijt kunt?

Leuk vakantieklusje? Grijp die kans en mail naar info at sargasso punt nl en we nemen contact met je op over de realisatie van Sargasso’s speciale zomergastbijdrage.

Reacties (2)

#1 Arduenn

TL;DR: i.h.k.v. een stukje ‘wij kijken zodat u dat niet hoeft te doen’, wakkere Zomergastenkijker gezocht. Het in het bezit van een eigen televisietoestel en een anti-decubitusbank is een pré.

  • Volgende discussie
#2 Joop

Morgen Louis wel ff kijken. Eerlijk gezegd vind ik hem nog niet de beroerste voetbaltrainer. Hij kan nuanceren is me wel eens opgevallen in een interview.

  • Vorige discussie