1. 3

  les 1 bij beren (wit,zwart,paars,geel), niet voeren. Puriteitse beren kenner of niet, voeren gaat goed totdat je voer op is. Die zogehete kenner was absoluut niet in “control” en met dat raampje kwam ie goed weg. Kortom voer voor een hoop sukkels die het nu ook gaan proberen.

 2. 5

  Nee, toastjes met zalm en mayonaise zijn onschuldig…

  Ik vind het een erg net beest. Er wordt ‘m een derde toastje aangeboden terwijl ie van de zijkant van die boot af pleurt en hij komt ‘m alleen nog even halen. Ik bedoel, eerlijk is eerlijk: het heeft hem net al een mooie rotsmak gekost ook!

  Zodra ie merkt dat ze bang voor ‘m zijn springt ie zelfs weer netjes overboord en probeert het weer op de oude manier met alleen z’n pootjes over de railing. Bijzonder goed opgevoed. Voor een ijsbeer.

  Ik mag toch aannemen dat ie dat derde toastje nog heeft gekregen!

 3. 6

  aha.. deze context stond er vanmiddag nog niet bij:

  Norwegian adventurer Ragnar Thorseth have become quite familiar with the behavior of the polar bears and can sense if they are aggressive or just curious.
  Hand feeding them salmon sandwiches with mayo is not problematic when the bear have no interest in having you on the menu, apparently.

  I wouldn’t be surprised if he soon become the late adventurer Ragnar thorseth…
  At least you wont be rem More..embered as a coward. That count for some thing i suppose.