You’ve got no mail

Twee losse berichten die samen veel leuker zijn.

Washington Times 17-2-06 Newsweek 15-2-06
Al Qaeda’s expertise with digital technology, which has helped fan Muslim rioting over cartoons of the prophet Muhammad, drew a warning from Defense Secretary Donald H. Rumsfeld yesterday that the United States is falling behind the terrorists in the information age. But congressional investigations of government responses to Hurricane Katrina have revealed that two of the nation’s key crisis managers, the secretaries of Defense and Homeland Security, do not use e-mail.

Die achterstand haalt hij dus nooit meer in.

 1. 2

  hee weet je wat? Blijven hanteren die colleer en contrast methode, nieuwe site kombikrant beginnen en mensen vanuit links- en rechtskrom spinnerij eindelijk eens leren de andere (5) richtingen (link)recht te doen

  http://newswire.indymedia.org/en/2006/02/833610.shtml Engels democraat spin a la Ramadan. Goed voorbeeld om in combinatie met Aditi Chaturvedi’s berichtgeving(www.swordoftruth.com) over culturele kerfstokken te lezen.

 2. 4

  Dat Rumsfelt niet van deze tijd is, was al duidelijk.
  73 jaar. Wat wil je. Tijd voor pensioen.

  Ze zeggen wel eens dat de islam 600 jaar achterloopt op de christenen. Times are changing ;)

 3. 7

  gratis inspiratie.

  Op dit (het te link onder ‘p’ aangestreefde) ge(bod)bied heeft niet alleen Rammie (en Rammie niet alleen) een achterstand, hij en zijn soort zijn sta in de wegs voor iedereen. Eenmaal opzij heeft ie gelijke kansen want een goeie straf zou hem lid van de midden oosten begroeiing brigade dan wel chaingang maken.

  Laat ik tot slot (geen compi tot dinsdag) nog effe brutaal bevelvoeren:
  Wie niet voor mij is (b)lijkt niet alleen tegen iedereen maar tegen alles wat leeft.

 4. 8

  Ach, Michael Brown van de FEMA gebruikte wel e-mail, maar bedankte vriendelijk voor de waarschuwingen en zette de e-mailconversatie over kledingkeuze en lunches voort. Zo helpt het natuurlijk ook niet echt.

  Wat ernstiger is, is dat mensen die zelf geen e-mail gebruiken (mee) beslissen in hoeverre technologische middelen ge- en misbruikt gaan worden om alles en iedereen in de gaten te houden.

 5. 9

  Bij BuZa in NL duurde het ook heel lang voordat het ganse ministerie overging op email. Had te maken met de beveiligingsrisico’s. Misschien dat dat ook geldt voor het amerikaanse ministerie voor Defensie? Maar achterlijk lijkt het wel te zijn…

 6. 11

  Zojuist geprobeerd deze man te mailen en dat ging zonder enig probleem.
  Codswollup dus, wat mij ook verbaasd zijn de commentaren over leeftijd (@HansR, waar ligt uw grens dan op welk vlak en verantwoordelijkheid en hoe toets je dat dan?). Je kunt het volstrekt met iemand oneens zijn, terecht soms, maar deze heer is volgens mij volledig bij zinnen alhoewel ik zijn visie niet deel. Hij kwijlt niet en ik denk dat de verschuiving der generaties gewoon wat wennen is. Als ik 73 word zou ik graag, in ieder geval, zijn energiebalans willen bezitten. Jonge honden doen soms vaak, vanuit de buik, impulsieve dingen die later betreurd worden.

  [IMG]http://img219.imageshack.us/img219/603/picture13wr.th.png[/IMG]

 7. 15

  Kan wezen, maar De WP is oud-rechts. en waarom niet: klassiek rechts. Beschaafd rechts. Eerlijk rechts. Recht-door-zee-rechts. Vergeleken met de neocons dan.