1. 1

  Billy is weer zijn oude beledigende zelf. Alleen doet Ron Paul eens mee (Billy leeft in een droomwereld). Toch typisch dat FOX deze man blijft aanvallen, terwijl het naar mijn inschatting de enige republikein is die kans maakt tegen de democraten.

 2. 3

  Trouwens, op elke redelijk argument van zijn ‘tegenstander’ riep Bill: ‘we don’ need histoylessons’. En daar zit nu volgens mij het grote hiaat bij Bill: hij is oliedom!

 3. 4

  Aan de andere kant is het wel belangrijk om te zien hoe populair Bill is. Dat wijst op de onderhuidse/onderbewuste haat van velen. Dus heeft Bill toch een positieve factor: haat afleider!

 4. 5

  Het meest frapante vind ik dat Bill als media-frantman van de neo-cons nu vol zijn pijlen op Iran aan het richten is. Zie ook de nrc van vanochtend.

  Toch WOIII, dan maar?

 5. 7

  Bill is gewoon een karakterspeler, die waarschijnlijk zelf niet gelooft in wat hij allemaal uitspuwt on-air. Hij vervult gewoon een deel van de markt, net zoals die evangelische predikanten.

 6. 9

  Dat is niet zo gek @prom 5, Bill is een right winger. Misshcien bedoel je de ommezwaai van wie de vijand nu is: de sectarische shiïeten i.p.v. die (voorheen) duivelse soennieten die de club van Saddam en Al Qaeda waren.

  Het verschil tussen vriend en vijand verschuift gestaag, zie ook onder 1984.

 7. 13

  @Steeph

  Niet genoeg gelijkgeschakeld in ieder geval.

  Gek eigenlijk, vroeger waren journalisten ideologisch bevlogen luizen in de pels van politici die al te pragmatisch handelden. Zo niet heropvoeden.

  Nu moet een politicus een journalist weer een beetje bijscholen.

  PS

  Heb jij ook Dr. Pape’s boek ‘Dying to win’ gelezen? Check anders hier.
  http://video.google.nl/videoplay?docid=6032093590868127882&q=robert+pape&total=10&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
  http://www.antiwar.com/blog/2007/06/01/robert-a-pape/

  Anders wel aan te raden voor anderen.