Xzena zoekt woon/werkruimte

Serie: ,

COLUMN - Haar naam had het natuurlijk gewoon weg moeten geven. Xzena. Maar bij mij ging er niet direct een belletje rinkelen. Er kwam een tweet voorbij van ene Xzena die om woon/werkruimte vroeg. Ik drukte op retweet. Dat doe ik wel vaker bij dit soort berichten.

Moeders die kamers voor hun kind vragen op Twitter, stageplekken, leuke seminars, vacatures, als het voorbijkomt en ik kan er iemand mee helpen, dan retweet ik het. In het begin las ik alles. Zag ik dat Pieter een kamer zocht in Eindhoven voor zijn studie, zag ik dat Petra woonruimte zocht in Amsterdam voor haar eerste baan. Tijd is schaars dus op een gegeven moment ben ik gestopt met het lezen van alle tweetverzoeken en drukte ik ongezien op retweet. Je kunt niet alles bijhouden nietwaar?

Ik retweette Xzena dus ook zonder echt goed op te letten. Woon/werkruimte in de buurt van Groningen had ik zien staan. Totdat ik een tweet kreeg met: huh? Ik begreep het niet helemaal en vroeg: huh wat? Het antwoord: die advertentie. Ja, toen werd ik nieuwsgierig wat ik had rondgestuurd. Xzena zocht inderdaad woon/werkruimte, maar wilde daar niet in natura voor betalen. Het kwartje viel. 

Ook haar geblurde gezicht en het feit dat ze in een nikserig ondergoedjurkje met de borsten bijna bloot nogal ongemakkelijk over een Hartmantuinklapstoel hing liet niet veel te raden over. Wat te doen? Ik ga geen mensensmokkelaars of foute pooiers helpen hun bestaan uit te breiden en geld te verdienen aan weerloze vrouwen, dus ik ging even goed kijken.

Het berichtje van Cataleya (een lekker jong Thais sletje van 18 jaar) linkte door naar een website vol porno. Daar zou ze wel tussenstaan, vermoedde ik. De tekst bij de advertentie was prima opgesteld, daar had ik geen enkele vraag bij verder. Als het Thaise mupke was gemensensmokkeld, dan was ze zonder tussenkomst van advertentie volgens mij ergens in een huis verdwenen. Pooiers huren toch gewoon een huis voor hun dames en laten ze betalen voor een kamer? Deze meid zocht een huis om te slapen en te werken. Ze sprak prima Nederlands, wie weet studeerde ze wel in Groningen en verdiende ze zo een zakcentje bij.

Ik laat de retweet maar staan. Het lijkt mij dat deze dame gewoon een zzp’er is, een werkruimte zoekt om klanten te ontvangen en dat er niet allerlei enge lieden achter schuil gaan. Maar mocht een van jullie nou wel denken te weten dat deze business anders in elkaar steekt, laat hem me gerust weten hoor. De ins en outs van het hoerenbestaan zijn mij tot op heden volkomen vreemd. Wie weet heb ik wel heel naief geredeneerd zojuist.

Ik hoop voor haar dat ze haar woon/werkruimte snel vindt. Want nu buiten moeten bivakkeren in zo’n nikserig jurkje, dan loop je al snel een koudje op. Ik ga de tweets weer eens wat beter lezen, maar zelfstandige dames op zoek naar woon/werkruimte kunnen blijvend op mijn retweets rekenen.

 

 

Reacties (4)

#1 De echte Rob

Xena! Toen pulp nog vet was.
[img]http://s29.postimg.org/4woopww6v/images_q_tbn_ANd9_Gc_RCjlsd_oh_DJL1m_Vrzo_PCTwe_Vfq_Hzg.jpg[/img]

  • Volgende discussie
#2 Ma Flodder

@0
Zeker weten doe je het nooit op basis van een Tweet, maar dat ze niet in nature wilt betalen wijst erop dat ze ZZP er is. De pooier had anders graag gehad dat ze met haar lijf betaalt, scheelt hem weer loonkosten.
Naïef ben je niet. Er zijn veel hoertjes die een prima bestaan hebben, zelfgekozen welteverstaan. Voor de ins en outs: huur eens dame. En niet eentje die per 15 minuten rekent.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

@0: Ik vraag me wel af waarom je een foto “in een nikserig ondergoedjurkje met de borsten bijna bloot” bij een advertentie zet waarin je aangeeft niet in natura te willen betalen. Dat is nogal een mixed message zou ik zeggen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Dirkjan

Vereer haar eens met een bezoekje, en schrijf er een stukje over. Als je wat meer wilt weten over sekswerk vanuit het perspectief van een sekswerker, kijk dan eens op zondares.blogspot.nl

  • Vorige discussie