Willen VS Osama wel dood hebben?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Willen VS Osama wel dood hebben?

Franse scherpschutters zeggen hem niet hebben mogen neerschieten

0

Reacties (12)

#1 Joost

Nee, natuurlijk willen ze hem niet dood hebben, dat zou flink wat anti-terrorisme dollars schelen.

#2 Mark

Als dit waar is maakt dat het verschil tussen een domme wereldleider en een bewust zijn volk misleidende wereldleider. Tot nu toe is er niet iets overtuigend genoeg geweest om dat met zekerheid te kunnen concluderen, al licht het wel steeds meer voor de hand.

#3 Joost

“Tot nu toe is er niet iets overtuigend genoeg geweest om dat met zekerheid te kunnen concluderen, al lich(sic)t het wel steeds meer voor de hand.”

Niet iets overtuigends geweest? Waar heb jij geleefd de afgelopen tijd?

#4 Mark

Laten we zeggen: overtuigend genoeg dat het Volk in Opstand komt. Bush heeft zich er bij de WMD’s uit kunnen redden door te wijzen op foutieve intelligence. Als dit over Osama echt klopt zou dat niet zo makkelijk meer gaan.

#5 Joost

@4: Daar hebben ze in Amerika een minder dan kritische pers voor. Als je vergelijkt hoeveel minder ophef er gemaakt is over de misstappen van Bush t.o.v. de misstappen van Clinton dan kan je concluderen dat de pers in de VS op de hand van de republikeinen is.

#6 prometeus

@Spuyt: Ik vraag me af of het onwil of onkunde is. Ik kan me namelijk wel voorstellen dat ze Osama niet zomaar neerschieten. Niet alleen om verwerpelijke politieke redenen, maar ook om geen martelaar van hem te maken.

Als dat zo is, en die Fransosen hebben een split-second om hem om te leggen, dan is het te laat voor ze toestemming hebben.

Maar het is zeker opmerkelijk. En Bush blijft natuurlijk een absurd fenomeen.

#7 Mark

Oh kom op zeg, ze moeten toch allang van te voren afspraken hebben gemaakt wat te doen in welke situatie. Waarom zouden ze nog op het moment dat ze hem in het visier hebben nog om toestemming moeten gaan bellen, zo amateuristisch is niemand. Ze kunnen natuurlijk ook een verdovingspijltje gebruiken ofzo.

Hmmmmm…. uiteindelijk weet ik dus ook niet zeker of het verhaal van die fransen wel zo geloofwaardig is.

#8 Joost

Ik weet het niet, Osama is “van de VS”. Ik denk niet dat die yanks het zo cool zouden vinden als de Fransozen (die ze allemaal haten ;-) met de eer gaan strijken. Internationale politiek enzo.

#9 Mark

Naja, als dat de reden is, is dat ook goed voor een flinke rel en een impeachment ;)

#10 Arnoud

Nog even vantevoren bellen? Het is 24 niet.

#11 Packet Storm

Ik denk niet dat die yanks het zo cool zouden vinden als de Fransozen (die ze allemaal haten ;-) met de eer gaan strijken.

Daarentegen zijn de Fransen niet vrij van enige vorm van arrogantie. Ik zie het ze wel doen hoor, kunnen ze meteen jaren lang zichzelf weer op de borst kloppen!

Als ze zonder blikken en blozen een greenpeace boot op kunnen blazen, moet het neerschieten van Osama toch geen probleem zijn???

#12 prometeus

@10 In Sebrenica moest er toch ook nog met het NAVO-commando gebeld worden of er teruggeschoten mocht worden naar een horde moordlustige Serviers.

Dat krijg je met politieke missies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*