1. 1

  Klik maar eens op wat buitenlandse kranten (G- 7, ECB nu in conclaaf). Zet morgen maar een krat fris neer en een flinke bak nootjes onder handbereik…gaat een lange lange hete dag worden.

  *dag met handje zegt naar spaargeld*

  Ach en Rutte waagt een dansje op dance valley, dat kan ik ook wel weer afwaarderen…

 2. 3

  Sukkel? FF dimmen big anders leg ik je spare ribs op de barbnecue. Sparen 3%, beleggen als je geluk hebt 7% of je moet zwaar gaan gokken. Daar is het saldo te weinig voor daarnaast moet je je er elke dag in verdiepen/ fondsen volgen. Maar ik zou morgen zo kunnen instappen in fondsen die omlaag gestuikt zijn (grondstoffen o.i.d.)…

 3. 5

  Ik heb wel ideetjes BdB. Er zijn namelijk altijd zaken die het goed zullen blijven doen,crisis of geen crisis. Prostitutie b.v., ik kan wel voor een paar “ramen” zorgen (staan steeds meer winkelpanden leeg in de aanloopstraten van middelgrote steden (a.g.v. crisis vergrijzing en internetverkoop). Fleuren die steden ook weer een beetje op, iedereen moet tenslotte z’n steentje bijdragen.

  Dus als er vriendinnen/ vrouwen van reaguurders/redactieleden interesse hebben kunnen ze mailen. Zorg ik voor de koffie, oke? Schoon linnengoed, whiskey en sigaren…plus een verwoestende rechtse hoek.

  Nee, ik sla me wel door die crisis heen.

 4. 7

  @6
  Volgens mij zijn dat juist baantjes die ze ook prima in pak en beet New Delhi kunnen vervullen, jouw werkopdracht is via email/voip/skype net zo snel daar als op jouw werkplek.

 5. 8

  @piet, nee hoor, zou heel knap zijn als ze mijn werk vanuit New Delhi konden doen aangezien je er fysiek voor op locatie moet zijn (aangezien teleporteurs nog enkel maar in SciFi films bestaan).

  Sterker nog, als ik mijn werk niet doe dan is er bijv. geen skype/email/voip richting New Delhi mogelijk.

  Ik ben meer van layer 1/2/3 werkzaamheden.

 6. 9

  De standaard van de inzendingen zijn hier van een bijzonder hoog gehalte.
  Heel de wereld staat aan de vooravond van een vrije val in de diepte, een absolute crisis die vele delen en miljoenen mensen in de EU alleen al in de Armoede gaat storten.

 7. 11

  Laat morgen maar blijken hoe incompetent en corrupt politiek en banksters zijn. Zij wisten dat ze moesten ingrijpen. Maar het was allemaal zó verleidelijk geweest Here, zo janken ze, oh vergeef ons! En de Here vergaf hen. En zo zou alweer een prachtige episode uit het kapitalisme eindigen. Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren