1. 1

  Ik had inderdaad gisteren bijna gereageerd in het topic door link naar dat artikel te plaatsen.
  Zou in dit geval, het antwoord niet weten, denk van niet, maar dat er vaak kruisbestuiving is, is vrijwel zeker. ;)

 2. 3

  Onderstaand voorbeeld toont aan dat het idd. vooropgezet is, al is de omschrijving hieronder niet helemaal correct:
  .
  “Een week na het optreden van Boyle tapte BGT uit hetzelfde vaatje met Shaheen Jafargholi, een 12-jarig jongetje dat in zijn eerste nummer (‘Valerie’) niet erg uit de verf kwam, maar halverwege zijn optreden door jurylid Cowell werd aangespoord het melodramatische nummer ‘Who’s loving you’ van Michael Jackson te zingen; met de weergaloze wijze veroverde hij binnen seconden de harten van de kijkers. Zelfde procedé van de verrassingsstrategie: bij het eerste nummer de verslagenheid en teleurstelling bij juryleden die hun handen voor hun gezichten houden, en dan de openbaring bij het tweede nummer, die zich ontlaadt in ovationele reacties uit de zaal. “
  .
  Hier de beelden die niets aan de verbeelding overlaten, alles is voorbereid (let op Piers Morgan als hij zijn hand voor het gezicht houdt):
  http://www.youtube.com/watch?v=VYDM3MIzEHo

 3. 5

  moet wel onder een hele grote steen gezeten hebben als oude media, om dit te missen.
  en Michiel Maas — lees jij ECHT de volkskrant nog ???

  Ik denk overigens dat het VK artikel vooropgezet is – Hummy van de Tonnekreek als tipgever?? yeah right — daar is grof geld aan betaald – anders had ze dat verhaal voor haar eigen blad gehouden.

 4. 8

  Nee. De Volkskrant neemt de moeite het gedoe achter de show te beschrijven waar Sargasso zich er met speculatie van af maakte.

 5. 9

  “en Michiel Maas — lees jij ECHT de volkskrant nog ???”

  You bet! Het is nog altijd de beste, meest relevante nieuwskrant van Nederland. Ik begrijp dan ook niks van dat Volkskrant-bashen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren