VN-commissie roept op tot uitstel ontruiming ADM-terrein

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - VN-commissie roept op tot uitstel ontruiming ADM-terrein.

Bewoners van het ADM-terrein in Amsterdam hebben een drukke Kerst. En het zal nog wel ven druk blijven. Het terrein moet ontruimd worden. Het had op 1 kerstdag al leeg moeten zijn. Een deel van de bewoners is al naar een andere locatie verhuisd, andere bewoners nog niet en hebben de toegang geblokkeerd.

Hier de brief van de VN-commissie, de ontwikkelingen rond het ADM-terrein worden gevolgd door (o.a.) de Amsterdamse zender AT5.

Open artikel

Reacties (6)

#1 gbh

.

#2 Jos van Dijk

@1: open mond van verbazing?
Ik vind het wel.opmerkelijk dat de gemeente een actie van de VN negeert. Zowel de krakers als de lokale autoriteiten tonen zich verder Amsterdams eigenwijs.

#3 analist

@2: hoeveel tanks heeft de VN?

#4 gbh

@2: Zat met mijn duffe kop in het verkeerde draadje.

Had van Halsema wel meer inzet verwacht voor een definitieve oplossing bij bijvoorbeeld het Amsterdamse bos of Durgerdam. Verder zie ik de kunstenaars van ADM en Ruigoord niet als krakers.

#5 Joop
#6 Mario

Kost Amsterdam al niet veel te genoeg aan huur, enzomeer?

Ik vraag maar even, aangezien ik met enige regelmaat ‘kippenhokjes’ (zoals ‘wij’ dat hier ook noemen) verhuurd zie worden en van de hand gaan van een paar honderd (710’ish max./ huursubsidiegrens) naar ultraruime viertallen, 1000+.

En dan een terrein als ADM, tsssk.

Goed te zien dat de VN zich daar tevens zorgen over maakt.

@5
Ondanks menig zuigende jankbal online ‘over krakers’ (welke men in 99% van de gevallen simpelweg niet eens -al dan niet persoonlijk- kent), kan de pliessie verder niet zoveel. Hun handen zijn letterlijk gebonden aan dat simpele woordje des Wets. Dat er menig bastaard (@) ‘over de grens van het toelaatbare’ gaat is een ander verhaal ( indachtig: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dood_van_Mitch_Henriquez – en ‘de gewapende tak van de PVV’; dixit voormalig korpscheffie Bouwman -rip)

/rant opkomende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*