Tweede Paasdag: Henk & Ingrid pompen 600 miljoen euro in de economie

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 piet de nuttige idioot

ik vroeg aan een kennis of ie nog wat ondernomen had met de bouwvak. ‘Nou nee, ik heb wat geklust in huis er we zijn een dagje naar de Ikea geweest’.
Later verhaalde ik dat weer aan iemand anders, en zei dat ik daar een beetje triest van werd. Een beetje geschrokken van mezelf haastte ik me te vragen of diegene misschien ook een dagje naar de Ikea was geweest.
Gelukkig was dat niet zo.
Soms ben ik bang een elitaire snob te zijn, en me daar nog schuldig over te voelen ook…

#2 Nirak

volgens mij een nogal achterhaald iets die bouwvak. wie vraagt er nu op zo’n manier naar iemand zijn vakantie. of bedoel je wat anders?

#2.1 piet de nuttige idioot - Reactie op #2

in ieder geval vorig jaar nog hadden mensen in mijn omgeving 3 of 4 weken vakantie per jaar (naast snipperdagen, feestdagen, opgebouwde vakantiedagen etc.) en mensen van mijn generatie plegen dat nog altijd als ‘bouwvak’ aan te duiden. Niet iedereen is flexwerker. Pleegt per regio (noord, zuid, oost, west) te verschillen ivm de spreiding van uittochten en beschikbaarheid van vakantiehuisjes. Mocht er voor die perioden een andere aanduiding zijn is me dat ontgaan.
Is er ook al een andere aanduiding voor schoolvakanties? Ik volg het allemaal niet meer zo, kennelijk heeft Rutte nogal wat voor elkaar gekregen…

#2.2 piet de nuttige idioot - Reactie op #2.1

ik zal trouwens niet gevraagd hebben of ie wat met ‘de bouwvak’ gedaan had, maar gewoon met ‘de vakantie’. Daarin heb je wel weer gelijk.

#3 Yevgeny Podorkin

Mooi gebaar van de boys (want de vrouwen gingen tenslotte ook mee). Het laat nog maar weer eens zien hoe rijk we eigenlijk zijn. Sssja. Ik vrees echter met grote vrezen dat het legioen, de massa wattuwil, zo’n dag van bezinning volledig apathisch aan zich voorbij laat trekken. Summum van Lijden met een hoofdletter en lange IJ zeg maar…

Op zo’n druilerige dag werden we daar toch weer ff stil van.

#3.1 Yevgeny Podorkin - Reactie op #3

Edit: Ehm..vreselijke sorry @redactie: ik heb mijn comments verkeerd om geplaatst (“die 2” waanlinken staan ook dérmate dicht onder elkaar (met de nadruk op de Waan). Ik verzoek u en de lezers daarom vriendelijk e.e.a. in context te lezen. Hoeft niet…het MAG.

#5 hoort hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*