Trump gaat wekelijks lijstje met door immigranten gepleegde misdaden publiceren

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Godwins zijn onderhand onnodig…

Open artikel

Reacties (8)

#1 Max

Dat gaat een lijvig wekelijks boekwerk worden met een bevolking die voor 98% uit migranten bestaat.

#2 [email protected]

Kom er maar in bolke…

#3 frankw

Op naar de jodenster voor moslims.
/geensarkasme
/Trump is levensgevaarlijk

#4 Hans Custers

@3

Wat pas echt gevaarlijk is, is dat zo’n groot deel van de gekozen Republikeinse volksvertegenwoordigers (op alle niveaus) Trump zijn gang laat gaan. Gelukkig hebben de Republikeinen maar een minimale meerderheid in de Senaat en zijn er enkele Republikeinse senatoren die wel kritisch durven te zijn.

#5 Jos van Dijk

Beetje journalist pareert dit met lijstjes van witte Amerikanen, zou ik zeggen: vuurwapengeweld, huiselijk geweld, fraude, belastingontduiking, aanranding, kindermisbruik, etc.

#6 gbh

@4: Ze laten Trump nu zijn gang gaan om onpopulaire maatregelen (waar ze zelf stiekem belang bij hebben) er door te laten drukken zoals het afschaffen van Obamacare, daarna is de kans groot dat zij ook met hem (laten) afrekenen.

@5: Dat soort lijstjes zijn voor de xenofobe doelgroep waarvoor deze bedoelt is niet te pareren, daarbij wordt bij ‘gasten’ de lat altijd hoger gelegd dan bij het eigen volk eerst.

#7 Kilgoretrout

Logisch, hij zal de komende tijd veel bliksemafleiders nodig gaan hebben, stel je voor dat mensen weer gaan beginnen over bijvoorbeeld zijn belastingaangifte.

#8 Raymond Horstman

De geschiedenis herhaalt zich. De eerste keer als een tragedie, de tweede keer als een klucht. Zie: http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/656030/trump-gaat-wekelijks-een-lijst-van-misdaden-van-buitenlanders-publiceren-exact-wat-hitler-deed.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*