1. 2

  Dus volgens het artikel is het een soort gas/licht, afsluitbaar als niet aan (lands)regels wordt voldaan. Dat wil dus bij ons zeggen dat in geval een kamermeerderheid voor is, dit een wet zou kunnen worden die iedereen? een nepinternet aanbiedt en de happy few, economie moet ook draaien nietwaar, “het” internet.

 2. 3

  Goh, ik heb klaarblijkelijk net een heel ander artikel zitten lezen dan jij. De auteur probeert het punt te maken dat het internet een middel is uit velen die niet moet worden verward met het hogere doel, zinvolle informatieverwerving en het kunnen uiten van opvattingen voor iedereen.

 3. 4

  Dat lees ik ook, maar het is ook wel een beetje een woordenspelletje. Internet kun je ook zien als meer dan technologie. De vergelijking met de telefoon vind ik niet zo sterk. Het gaat om veel meer. En als je de meer abstracte mensenrechten in de huidige tijd waar wil maken mag je niemand toegang tot internet ontzeggen.

 4. 6

  Ik vind ook dat het om meer gaat dan telefonie, maar ik vind ook dat “internet” niet in de wet gedefinieerd (gelimiteerd) moet worden, zelfs niet als dit nodig is om het als menserecht veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren