SG-café zondag 08-11-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 08-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (5)

#1 Bismarck

Wat een ontzettende hypocriet is het ook. Woensdagnacht was hij er als de kippen bij om zichzelf voorbarig en onterecht al tot winnaar uit te roepen en nu vindt hij het ineens verdacht dat Biden, die de hele week opriep om geduld te hebben, zo’n “enorme haast heeft” met zijn overwinningsspeech.

#2 Krekel

We moeten overigens niet te vroeg juichen met het verlies van Trump. In NL hebben we ook een ‘Orangisten tegen Regenten’-strijd gekend met een tijdelijke overwinning voor de regenten – het eindigde bekend genoeg met een Oranje op de troon.

De kroning van Keizer Barron I van het Australoatlantische Keizerrijk na de Himalayo-Pacifische Oorlogen van 2024-2038 zit dus nog in de kaarten.

(niet dat ik geen vertrouwen heb in het wijze bestuur van stadhouder schwarzenegger II van de europese republiek natuurlijk, maar toch … )

Oh, en iedereen een fijne 18de Brumaire gewenst natuurlijk …

#3 Hans Custers

@1

Het is een patroon. Zo ongeveer alle verwijten en beschuldigingen van Trump zijn te lezen als een bekentenis. Hij projecteert zijn eigen kwaadaardigheid op zijn tegenstanders.

#4 Micowoco

LPF toestanden in het Trump honk. De scheidingspapieren liggen al klaar, volgens de roddels. En een miljard aan schulden, Deutsche Bank wil niet meer garant staan… Kan een mens ook een overdosis schadenfreude oplopen?

#5 Joop

@4.

Op twitter zie ik al de gekste dingen langskomen.

Zo ook een Nederlander die zegt van joh, de politieke verschillen zijn problematisch groot in de VS, maar stel dat je in NL alleen maar mag kiezen tussen Wilders en Kaag. Het resultaat zou je vies tegenvallen.

Wel leuk dat de gebroeders Bush Biden al hebben gefeliciteerd. Terwijl Bush als president flink wat oorlogen is gestart. En zijn termijn begon met flinke belastingverlaging voor de rijken.

Oja laatste nieuws niet onverwacht, Rupert Murdoch is ook klaar met Trump.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*