1. 6

  We zijn een bananenrepubliek geworden met onze instortende stadions en parkeerdekken.

  “Het AZ-stadion stortte een maand geleden in, er was dertien jaar niet naar omgekeken. Toch werd voor de controle op de constructie altijd voor akkoord getekend. ”

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2300887-alkmaar-controleerde-constructie-az-stadion-nooit-maar-tekende-wel-voor-akkoord.html

  https://nos.nl/artikel/2300862-deskundigen-haal-controle-op-voetbalstadions-bij-gemeenten-weg.html

 2. 9

  @8: Die familie wordt al twee eeuwen bij het afromen door een kliek hielenlikkers terzijde gestaan en afgeschermd. En specificeren ho maar. Als een journalist te lang doorvraagt krijgt die een klerenkast met een oortje tegenover zich. Niettemin blijft vier ton voor een tijdelijke werkkamer wel wat overdreven. Maar daar mogen we niets van zeggen. Plas, glas, ondanks vuile was.

 3. 10

  @9 Met de premier voorop, maar die heeft weinig keus dan met droge ogen te beweren het allemaal ongelooflijk transparant is. Misschien zal ‘ie de volgende keer op Prinsjesdag ook gewoon 280 miljard euro aan inkomsten en 275 miljard euro aan uitgaven opvoeren zonder deze verder te specificeren :-/

 4. 12

  @8
  Nog meer bananenrepubliek…

  Leve de Republiek? Ofzomeervanzulks?

  Blijft altijd een dingetje welke ik nooit zal begrijpen tussen Monarchisten en (zelfverklaarde) Republikeinen. Maar ja, bazelaers en Anarchisme en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren