SG-café zaterdag 26-09-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zaterdag 26-09-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (6)

#2 Le Redoutable

@1 “Als water makkelijker te verhandelen is, kun je zeggen dat bedrijven die heel veel gebruiken een motivatie hebben om water te besparen als de prijs stijgt. Dat zie je ook bij CO2″, noemt hij als voorbeeld.” Oei, als de milieu lobby hier er maar geen lucht van krijgt, straks vinden ze dan na een suikerboete, vleesboete en CO2 boete ook nog een goed idee!

#3 beugwant

Uit het feit dat er nergens ter wereld een kerncentrale geheel uit private middelen is gebouwd en in bedrijf wordt gehouden kun je concluderen dat kernenergie een prestigedingetje is, dat vooral op subsidie loopt. Dat Wiebes en zijn VVD nu ineens hiermee komen, is niet meer dan een trucje om gemeenschapsgeld in private zakken te laten vloeien.
En die knuppels in dat Limburgse parlement tuinen daar met hun grote voeten in…
https://www.1limburg.nl/limburgs-parlement-onderzoek-naar-kernreactor-provincie

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200925_00177431/provinciale-staten-willen-studie-naar-limburgse-kernreactor

Waarbij het zeer wel mogelijk is dat nieuw rechts niet zozeer meegaat omdat ze een kerncentrale in het belang van de bevolking achten, maar gewoon om links te pesten.

Wel eens van breuklijnen in de bodem gehoord?

#4 Rigo Reus

Schandaal

Dé stadsdichter bleek zijn gedicht
van a tot z te hebben verzonnen.

#5 Hans Custers

@2

Het is precies andersom. Iets is pas interessant als handelswaar wanneer het schaars is, want anders is er niks aan te verdienen. De milieubeweging waarschuwt al decennia voor toenemende waterschaarste, en dus ook voor het risico dat de armen daar als eerste de dupe van worden.

Maar, zoals ik eerder ook al eens zei: de LeR’s weten ongetwijfeld een drogreden te vinden om links, of de milieubeweging de schuld te geven van die ontwikkeling.

@3

“Straks hebben we kernenergie” is ook nogal eens smoesje om niet te investeren in andere vormen van energie-opwekking, zoals wind of zon. Het is dus dubbel de milieubeweging pesten.

#6 P.J. Cokema

@4: Open deur

Een gedicht dat niet verzonnen is
is geen gedicht
maar een bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*