1. 2

  Duitse regering raadt joden af een keppel te dragen.

  “Uit onderzoek van de Bondsdag kwam naar voren dat de politie antisemitische incidenten als extreemrechts registreert” terwijl “Duitse Joden wezen in een enquête vaak moslims aan als verantwoordelijken voor anti-Joodse uitingen. De moslims die zich hieraan schuldig maken, zijn volgens Klein veelal mensen die al langer in Duitsland wonen.”

  Lijkt ons ministerie van Justitie wel, ben benieuwd of de Duitse Staatssekretär nu ook zijn verantwoording gaat nemen:

  https://nos.nl/artikel/2286228-duitsland-raadt-joden-af-om-overal-keppel-te-dragen.html

 2. 3

  @2
  Fijn hè, dat je uit een niet nader gespecificeerde enquête, zonder cijfers, uit een zinnetje in een NOS-artikel, precies haalt wat jij nodig hebt. Hoihoi: een Jood om moslims mee te slaan, vooral om extreemrechts te ontzien. (Wie geeft er iets om antisemitisme, Redoutable niet, maar zolang hij extreemrechts vrij kan pleiten en het in de schoenen kan schuiven van moslims…) Er is legitieme kritiek op de onderzoeken van de Bondsdag naar (de registratie van) antisemitisme. Maar na lang vorsen heb ik ook die niet nader beschreven enquête gevonden. Het is een bekritiseerde, tamelijk vage internetenquete met eigenaardige gegevens. Of ik dan de bron van die enquête wil geven? Je zoekt zelf maar naar die enquête van die niet-bestaande universiteit, Redoutable, want het is na meerdere keren overduidelijk dat je niet te goeder trouw discussieert, als je echt zo betrokken bent met antisemitisme, moet het geen kunst zijn.

  Lijkt ons ministerie van Justitie wel, ben benieuwd of de Duitse Staatssekretär nu ook zijn verantwoording gaat nemen

  Ik ben een beetje traag. Bedoel je zoals de Nederlandse staatssecretaris die op moest stappen vanwege een doodslag, die zelfverdediging was (of eigenlijk, omdat zeldzame misdrijven terecht onder het kopje ‘overig’ geplaatst waren)? Of bedoel je dat Duitse ministerie dat steeds weer moet zien hoe extreemrechts in de politie is geïnfiltreerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren