1. 1

  Binnenkort in Nederland, naar Amerikaans voorbeeld?

  http://thinkprogress.org/world/2015/10/16/3713318/doj-creates-new-post-to-focus-on-threats-from-rightwing-radicals-and-other-domestic-terrorists/

  Dat het nodig is, blijkt wel uit de recente gewelddadige gebeurtenissen en bedreigingen met de dood -van politici tot en met burger-, door allerlei PVV- en verder extreemrechts gespuis.

  Los daarvan, heeft de AIVD in 2014 hiervoor al een waarschuwing gegeven. Halsstarrig wegkijken en bagatelliseren -al dan niet via de media- tot gevolg. Waardoor Wilders nog meer ruimte kreeg om de Nederlandse bevolking op te ruien.

  Related:
  https://www.splcenter.org/hatewatch/2015/10/12/american-racists-work-spread-%E2%80%98identitarian%E2%80%99-ideology

  Laat er geen misverstand over bestaan, dit tuig is tevens in Nederland actief! Zie o.a.: http://kafka.antenna.nl/

 2. 3

  @2

  Volgens bronnen van Duitse media stak de man Reker naar omdat hij het niet eens is met het vluchtelingenbeleid in Duitsland.

  Na zijn aanhouding zou hij in een politieauto hebben gezegd dat hij het niet eens is met de standpunten van Reker en bondskanselier Angela Merkel op het gebied van vluchtelingenopvang.

  http://www.nu.nl/buitenland/4147140/kandidaat-burgemeester-keulen-zwaargewond-aanval-met-mes.html

  Iemand willen doden omdat je het niet eens bent met hem/ haar, waar ken ik dat toch van…Oh ja, onder andere hiervan:
  http://devriendenvangeert.tumblr.com

 3. 5

  @4: Bij de WDR zijn ze daar nog niet uit:
  Der Mann hat laut ersten Augenzeugenberichten geistig verwirrt gewirkt. Andere Augenzeugen beschrieben ihn als “klar und ruhig”.
  en
  Jürgen Strahl, der für die Kölner CDU im Stadtrat sitzt und Augenzeuge der Tat war, vermutet eine “politisch motivierte Tat”. Anders lasse sich nicht erklären, dass der Täter nicht weggelaufen sei: “Er blieb einfach am Tatort und wartete ganz ruhig auf der Polizei”, sagte Strahl.

 4. 6

  @5: Da’s nu net het punt Bismarck, de genuanceerdheid nu het geen ‘nikker’ betreft. In het andere geval namelijk hadden de wereldleiders zich verzameld in protestoptochten, minder minder minder schreeuwen, geenstijl dagenlang stukkies schrijven over kut apen enz, enz, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren