1. 4

  @2: Komt zo niet erg zefstandig over, eerder wat afhankelijk, moederskindje, of, als ik wat scherper ben: buiksprekeriger. En die kritiek kan ze toch toch als, puur, jong, eerlijk, kritisch, onafhankelijk ding niet gebruiken?

  Die moeder had moeten zeggen: ‘Greta, dit is geen goed idee.’

 2. 5

  @4: waar heb je het over? Het kind is 16.

  Door haar uitgesprokenheid krijgt ze best veel over haar heen. Wat is het dan fijn om een moeder te hebben waar je kind mag zijn. Voor een knuffel enzovoort.

  Zonder de steun van haar moeder houdt ze dit niet lang vol!

 3. 6

  @5: helemaal mee eens, moeder, kind, knuffel, maarrrrrrr, voor dat dat fotomomentje kruip je niet bij je moeder op schoot. Echt niet. En die moeder had dat ook moeten weten: ‘O, o, Greta, kindje, doe maar niet, want anders gaat in Nederland die Rigo Reus, daar iets over posten.’

 4. 7

  @6: Wat een gelul. Greta is autistisch en komt door haar focus soms wat agressief over. Ik denk dat dit een prima PR-plaatje is om te laten zien dat ze wel degelijk een geliefd en liefhebbend persoon is.
  Bovendien vind ik het volstrekt normaal dat mensen bij elkaar op schoot kruipen en/of elkaar in de armen nemen.

 5. 12

  @11: Dank. I just hated the haircut, sindsdien ook niet meer zo kort gehad. Gruwelijk. De vlechten van Greta kunnen ook niet meer op mijn leeftijd, maar een beetje lengte vind ik ondanks het dagelijkse gedoe wel prettig.
  Ach, het kapsel van een vrouw, altijd gedoe eigenlijk. Maar kort en makkelijk is toch niet mijn ding.

 6. 16

  @15

  Gelul of niet, ik snap niet wat iemand bezielt om zo nodig publiekelijk een oordeel te willen vellen over zo’n foto. En, in het verlengde daarvan, over degene die op die foto staat.

  Overigens – ik het het even nagezocht – is die foto zeker meer dan een half jaar oud. Afgelopen voorjaar stond hij al in een aantal kranten. En of het toen een recente foto was weet ik niet.

 7. 17

  @16: da’s een lastige. Je bedoelt waarschijnlijk ‘negatief oordeel’, want je hebt er blijkbaar geen problemen mee als er publiekelijk positief over dezelfde foto geoordeeld wordt. Die bezieling snap je dan ineens wel.

 8. 18

  @17

  De positieve oordelen over die foto in deze draad waren een reactie op jouw negatieve oordeel. Die reacties vind ik inderdaad best begrijpelijk. Maar het klopt ook wel dat ik vooral de behoefte aan het negatief oordelen over zo’n foto niet snap.

 9. 19

  @18: Er is een foto van mij waar ik bij mijn vader op schoot zit, als klein Reusje dus, voor een zaal vol mensen. Maar mijn vader was die dag Sinterklaas, baard, mijter, dus ik had geen idee. Ach, die foto mag ook wel publiek als ik ‘m terugvind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren