SG-café woensdag 16-09-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 16-09-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (10)

#1 Le Redoutable

Linkse partijen willen midden in een crisis de lasten verhogen, bedrijven het land uit jagen en de reserves nog verder uitputten zodat we bij en volgende crisis zeker de lul zijn:

https://nos.nl/artikel/2348492-tegenbegroting-van-links-meer-geld-voor-zorg-en-lagere-huren.html

Ze zullen het wel nooit leren, gelukkig tonen de peilingen aan dat de kiezer tegenwoordig wijzer is.

#2 tigger

@1:
Rechts begint het te leren; in tijden van crisis laat je de overheidsbestedingen oplopen om de crisis te dempen. Dat is wat Rutte nu WEL doet in tegenstelling tot de vorige crisis die Rutte eigenhandig zwaar verergert heeft.
Dit kabinet verhoogt daarnaast investeringen in de zorg en verlaagt de huur voor de minst draagkrachtigen en heeft de belastingverlaging voor bedrijven stopgezet.

Rechts begint eindelijk in te zien dat de linkse begrotingspolitiek veel beter is voor het land. Zie de tegenbegroting door links dus als een voorbeeld van waar rechts over een jaar of 10 tot 20 ook naar toe gaat. Rechts leert gewoon wat traag…

#3 Sjors

@2: dat je nog ingaat op de fabels die Le Deplorable predikt. Een schande dat Sargasso dit schertsfiguur nog steeds toelaat. In het verleden hebben mensen voor veel minder een permban gekregen, terwijl dit sujet leugen na leugen na onwaarheid en fabel mag blijven verspreiden.

#4 lmgikke

@3 idd. Als je de waan van de dag bekijkt begint deze in meer dan de helft van de gevallen met een troll reactie van de Sargasso Huis Trol.

Sargasso zou hem gastredacteur kunnen maken. Eigen hoekje: Troll van de dag.

#5 Bismarck

@4: Er zijn hier mensen die denken dat Le Deplorable een soktrolaccount is van de redactie, met het doel om reacties uit te lokken.

#6 Co Stuifbergen

@3: Reageren is nuttig, niet om een gesprek te voeren met Le Déplorable, maar om onschuldige bezoekers te waarschuwen voor nep-informatie.

#7 tigger

@6, @redactie
Daar ben ik het ook wel mee eens. Het is zo vervelend als die bagger van deplorable niet weerlegt wordt. Een discussie zit er toch niet in. Kan de redactie eens uitleggen waarom deze trol niet wordt verwijderd?

#8 sikbock

@7: haha! kostelijk! Al komen hier uiteindelijk nog maar twee mensen, de laatste zal uiteindelijk verzoeken om het bannen van de één na laatste :-P

#9 Co Stuifbergen

@8: Onzin. De meeste reacteurs dragen bij aan een zinnige discussie.

Ik ben op dit forum alleen bezwaren tegengekomen tegen reacteurs die keer op keer onjuiste informatie verspreiden.

#10 lmgikke

@8 nee. Dit is een situatie waar de redactie van Sargasso gewezen wordt op het feit dat een bepaalde reaguurder nagenoeg dagelijks misinformatie aan het verspreiden is.

In discussie gaan heeft geen nut, leidt alleen maar tot nog meer reacties met misinformatie.

Het is de redactie die de betreffende persoon een podium geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*