1. 3

  Hoe gaan we in de toekomst om met het begrip “zware beroepen?” gaan we een heel circus opzetten om te bepalen en te evalueren en te procederen over wat nu wel en niet zware beroepen zijn?

  nav bericht dat mensen met zware beroepen eerder mogen stoppen met werken (wel 3 jaar!!!!). Over een paar jaar hoor ik trouwens de staatsecretaris/minister al zeggen; ja die 3 jaar gaan we geleidelijk afbouwen naar 1 jaar om het pensioenstelsel betaalbaar te houden

 2. 7

  @3: Wil je dan alles bij het oude laten? Nu is er helemaal niets geregeld voor zware beroepen. Deze uitbreiding van de verzorgingsstaat wordt in de toekomst ongetwijfeld uitgebreid of ingeperkt, wie zal het zeggen? Dat lijkt me nu wat op de zaken vooruitlopen; op dit moment gaat de correctie de andere kant op.

 3. 8

  @6: Ik wist niet dat de politie ook al een eigen inlichtingendienst heeft die bovendien pro-actief wordt ingezet. Dus je bent al verdachte voordat je iets gedaan hebt.

  Zou de politie net zoveel informanten inzetten bij bv. de frauduleuze mestverwerkers? Of wordt het bedrijfsleven standaard met rust gelaten?

 4. 10

  @9: Bij mij is die vertraging niet weg en moet ook nog steeds per pagina inloggen. Lijkt toch iets niet goed te zitten met de baseUrl of iets anders in die richting.

 5. 11

  Als ik op “verstuur” druk staat het meteen bovenaan.
  Dan verdwijnt het na een edit of pagina refresh weer voor 20 minuten of zo.
  edit: en bovenstaande werkt ook niet altijd. Er is niet echt een systeem te ontdekken.

 6. 13

  @6: Blijkbaar werkt die oude vertrouwde methode nog steeds bij nog naïeve idealistische jongelingen. De vraag is hoe velen er níet naar de pers stappen en er wel intuinen.

  @8: Ook in NL barst het van de bijzondere diensten en ze veranderen dan misschien van tijd tot tijd van naam, het soort personeel en hun mindset verandert niet.
  Je wilt ook niet weten hoe lang die diensten zich krampachtig uitsluitend hebben gericht op linkse activisten (die alles uit de eigen mond moe(s)ten sparen, de Russen moeten zich rot hebben gelachen) en het gevaar aan het andere eind van het politieke spectrum systematisch hebben genegeerd. Het is zelfs niet uit te sluiten dat er bij ‘de diensten’ enige sympathie bestond en bestaat voor het gevoel van wereldorde zoals dat bij extreem rechts overheerst en er zelfs enige overlap is. Al valt dat voor een buitenstaander evenmin te bewijzen.

  De politie dient de heersende macht. Altijd al gedaan. Dus wordt het bedrijfsleven met rust gelaten.
  Tip: hou gewoon eens in de gaten waar de lintjes naar boven vallen.

 7. 14

  @6 Er staat helemaal niet dat men activisten de mond wil snoeren, alleen dat men die in de gaten houdt. Er is nu een eenmaal een radicale Volkert vd G. tak bij de klimaat activisten die tot alles bereid zijn.

  Intussen worden andere groepen wel actief mond gesnoerd, nota bene vanwege bedreigingen door andere activisten:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/pegida-demonstratie-verboden-maar-deskundigen-hebben-twijfels-zo-geef-je-tegenstanders-die-geweld-willen-gebruiken-hun-zin~b63791b2/

 8. 15

  @14: ”Er staat helemaal niet dat men activisten de mond wil snoeren, alleen dat men die in de gaten houdt.”
  Dat komt toch op hetzelfde neer, farizeeër.

 9. 17

  @ iedereen die klaagt over de vertraging in reacties:

  De problemen zijn bekend. Ik vermoed dat er een bug in de plugin zit van onze cachingprovider, en ik ben aan het kijken naar een methode om eromheen te werken. Daarnaast gebruiken we object-cache (onderdelen-cache) die ook niet helemaal lekker lijkt te vernieuwen op de goede momenten.

  Een vervelende situatie, waarvoor onze excuses.

 10. 23

  @17: [ waarvoor onze excuses. ]
  Wij betalen niks, dus we hebben niets te eisen.
  Af een toe een berichtje in het café over de stand van zaken is wel erg prettig.

  Bedankt voor je feedback en bedankt voor jullie inspanningen.

 11. 25

  @frank789: Hey, ik wil ook dat Sargasso goed werkt.

  Maar verder, Sargasso is oud, en er is helaas beperkte tijd. Kwam vanavond een stukje code tegen dat ik 8 jaar geleden heb geschreven om rond een caching bug in WordPress te komen. Die bug is inmiddels verholpen, maar de toenmalige fix zou nu wel problemen kunnen veroorzaken :)

  Stukje code verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren