1. 8

  @6 en @7: Dat het best wel zinloos is om conducteurs op paspoortcontrole rond te sturen vanwege rondreizende terroristen. Ik denk dat de EU (en met name het internationale treinverkeer) daar niet veiliger op wordt.

 2. 9

  @8:
  Dat zou inderdaad een maatregel voor de bühne zijn.
  Bovendien zouden al de controleurs dan ook nog uitgerust moeten worden met hoogwaardige apparatuur, om de valse paspoorten er uit te kunnen pikken.

 3. 10

  Iedereen weet toch dat terroristen geen geld hebben voor een auto? Ik bedoel een beetje zelfmoordenaar moet toch een beetje op de kleintjes letten /calvinistisch-terrorisme

 4. 13

  @12 Ach, valt nog mee dat hij deze keer geen pukkelige tiener retweet… een discutabele expert is al een stap in de goede richting ;-)

 5. 17

  @15
  Sowieso. Er komen wel vaker zulk soort dingetjes voorbij, die haal ik meestal weg als ik ze zie, maar ik vond deze wel grappig. Zo’n spam comment wordt altijd geplaatst als er ergens op de pagina ‘geld’, of ‘lening’ staat. Aangezien dat hier alleen maar in #10 staat, vond ik die combinatie wel grappig.

  Iedereen weet toch dat terroristen geen geld hebben voor een auto?

  LENEN BIJ LARRY FOX NATUURLIJK!!!

  Laatst was er ook nog eentje, waarin je je aan kon melden om lid te worden van de Illuminati, omdat die in een van de comments genoemd werden. Kan kennelijk gewoon door een mailtje te sturen…

  (Overigens laat ik hem ook even staan als referentie voor Joost)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren