1. 2

  @1: Dat is toch (weer) niet helemaal correct gesteld.

  Over de politiek correctheid van de VK kan worden getwist. Het krantje heeft regelmatig een podium gegeven aan een extreem-rechtse politicus, zonder daar een weerwoord tegenover te stllen. Awel, het is een kwestie van interpertatie of je dat politiek correct vind of niet.

  Maar de gelinkte artikelen zijn niet “islam kritisch” te noemen. In beide artikelen komen ultra conservatieve rechtse religieuze fanaten voor. In het ene artikel is dat een psychiatrisch geval, in het ander artikel zijn het orthodoxe idioten met dictatoriale trekken en het wordt allemaal zonder enig toegevoegd commentaar beschreven.

  Nu kan je zeggen dat de in de artikelen genoemde acties voor zich spreken, d.w.z. als krankzinnig en weerzinwekkend, maar “islam kritisch”? Nou nee….

 2. 5

  @4: Wat is je punt? Het is, minstens sinds Gordons uitglijder, wel duidelijk dat ook Aziaten het een beetje zat zijn om in een hokje geplaatst te worden en racistische grappen over zich heen te moeten laten gaan. Is daar iets mis mee?

 3. 6

  @5.

  Gordon zijn uitglijder weet ik niet. Maar dat we hier weer ophef over krijgen in de media. Ik begin het zat te worden. Mensen blijven toch kijken naar de Ander positief en negatief. Ben ook wel eens voor Nederlander twintig meter van mijn huis uitgescholden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren