1. 3

  Baudet liegt. Nu net doen alsof ‘ie wel wist dat het controleurs zouden zijn geweest. Uit de opmaak van de originele tweet kun je zo halen dat dit niet zo was. Ik heb met die non-excuses geen bijzonder probleem. Ik zie bijna niemand nog sorry zeggen, ben al gewend aan alle hufters. Vooral die in driedelig. Nee, het is dat ‘ie het in de die tweede tweet nog maar eens op Marokkaanse afkomst gooit.

 2. 5

  “Het kabinet erkent dat het investeringsklimaat niet optimaal is en kondigde vorig jaar financiële prikkels aan om gaswinning hier aantrekkelijker te maken.”
  Juist dit is NL. Dit is nu. Dit gaat over gas, een fossiele brandstof. Is er nog iemand die de illusie heeft dat al die voornemens voor het terugdringen van de CO2 uitstoot ook maar enige waarde hebben? Iemand die denkt dat dit gaat veranderen?
  https://nos.nl/artikel/2321515-geen-enkele-gasvondst-in-noordzee-bedrijven-gaan-liever-naar-buitenland.html

 3. 6

  @5:

  Is er nog iemand die de illusie heeft dat al die voornemens voor het terugdringen van de CO2 uitstoot ook maar enige waarde hebben?

  Voor het klimaat maakt het inderdaad allemaal geen verschil. Maar voor het milieu wel. Aardgas is hoe je het ook bekijkt een stuk beter dan kolen.

 4. 7

  @6: Ja, want “Het klimaat veranderde altijd” he. Het is dat je gratis naar school hebt kunnen gaan, anders had je je geld mogen terug claimen. Dit soort shit verkoop je maar op twitter. Meer racisten daar dan hier ook nog eens, om helemaal warm van te worden.

 5. 10

  @8: Tja. Deze Marokkanen hebben een nette baan, is ’t weer niet goed.
  Statistieken zijn sowieso nooit een reden om hele groepen over 1 kam te scheren. Persoonlijke ervaringen ook niet trouwens. Anders zou ik nu een grote afkeer van blanke mannen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren