1. 7

  @4 In ieder geval lezen we hier de verontwaardiging die Jesse Klaver (GroenLinks) uitspreekt, en hier idem van Sjoerd Wiersma (D66) en ook die van Sadet Karablut (SP).

  In de 2e Kamer stelden gisteren PvdA, GroenLinks, ChristenUnie, CDA en D66 hier vragen over aan Rutte. Niets, helemaal nada van VVD, PVV en FvD. Ook niet van ‘frie de piepel’-BNertjes.

 2. 8

  @5 Dit artikel geeft meer een droge vermelding van het feit. Waar blijft nu de EU met sancties en de verontwaardiging in de 2e kamer?
  @7 Sorry ik volg niet alle prive uitspraken van politici persoonlijk op Twitter, maar ik zie graag hun reactie in de kamer.

 3. 10

  @8: “ik zie graag hun reactie in de kamer.”
  Ik geloof jou niet. Er is in de Kamer namelijk al eerder over de Chinese mensenrechtenschendingen en interneringskampen in Xingjang gesproken en dat is netjes gedocumenteerd, inclusief moties, zoals deze, deze en deze (neem ook gerust even de tijd om de stemmingen in detail te bekijken om je hoefijzertheorietjes te testen). Die reacties had je dus prima kunnen zien, als je dat graag had gewild.

 4. 11

  @8 In dit geval lijkt me een droge opsomming van de feiten duidelijk genoeg om als een aanklacht te kunnen zien. Heb je trouwens ook het filmpje gezien dat direct onder het artikel wordt aangeboden? De ter rechterzijde zo gehate Staatsomroep spreekt daar van ‘martelkampen’. Spreekt daar geen verontwaardiging uit?

 5. 13

  @ 4 , 8.

  Je stelt vragen die je niet hier moet stellen. De kamerleden volgen niet elk afzonderlijk blog. Net zomin als de EU.

  Daarnaast heb je als huistrol goed geleerd. In plaats van een mening te verkondigen (die kan namelijk weerlegd worden) bedien je je nu van het stellen van suggestieve vragen.

  Als je inhoudelijke vragen aan kamerleden of EU hebt moet je die aan de kamerleden of EU stellen. Niet hier suggestief lopen doen, want zoals andere reaguurders helder met bron laten zien, zijn je vragen al lang en breed beantwoord.

  Of gaat het je niet om de antwoorden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren