SG-café donderdag 16-07-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van donderdag 16-07-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (4)

#2 Co Stuifbergen

@1: Dat denk ik ook.

Dat de Nederlandse politie hen volgde om een netwerk van mensenhandelaren op te sporen, en daarom aan België vroeg niet in te grijpen, valt misschien te verdedigen.

Maar erover liegen, maakt de zaak anders

De Nederlandse politie heeft echter eerder tegen NRC verklaard dat de kwestie was “overgegeven aan de Brusselse politie”.

#3 majava

Die Stint moet echt kapot he, van Cora. Las ik eerder van de week dat het onderzoek naar de toedracht van het ongeval tot niets leidde -wat zoveel betekent dat men de Stint niet van technisch falen kan beschuldigen, is het nu lekker sollen met de verbeterde versie:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/nieuwe-stint-mag-na-kritische-kanttekeningen-nog-niet-de-weg-op~b33e9bd2/

Het ministerie heeft gefaald in het verlenen van vergunningen en dus moet een bedrijf boeten. Schoolvoorbeeld van het naar omlaag trappen. Cora en Carola #hoeveelnertsfarmenzijnhetnu strijden beide erg hard om de bokaal meest incompetente bewindsvoerder.

#4 Sjors

@3: Bij Schouten heb ik het idee dat het voornamelijk incompetentie is, maar bij Van Nieuwenhuizen echt het idee dat het allemaal moedwillig, en dus kwaadwillig, is. Nu is incompetentie niet iets wat je zoekt in een politicus/politica, maar bewust slechte beslissingen er doordrukken lijkt me nog net een stapje erger. Haar gedram rond het Lelystad vliegveld hangt van vriendjespolitiek aan elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*