SG-café dinsdag 17-11-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van dinsdag 17-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (7)

#2 Bismarck

Hoi, Lindsey Graham, voorzitter van de justitiecommissie van de Senaat hier. Zouden jullie in Georgia daar even een aantal uitgebrachte stemmen uit overwegend Democraten stemmende counties niet mee kunnen tellen? Is van landsbelang!

#3 Ronzhu

@2 Men vraagt zich al enige jaren af wat de Russen precies aan kompromat hebben (mogelijk van de RNC email hack), want het wordt inmiddels met de dag gekker wat Graham allemaal uitspookt.

#4 majava

De kern van het stuk (hop, snel lezen!)

Sterker nog, de minister zei dat de ‘principiële keuze voor marktwerking’ niet ter discussie staat, ‘juist omdat marktwerking de algehele kwaliteit en doelmatigheid van de gerechtsdeurwaarderij bevordert’. Hiermee liet Dekker zien dat hij zich niets van het BFT dan wel andere kritische partijen aantrekt. ‘Kabinet versterkt onafhankelijke positie gerechtsdeurwaarders,’ liet hij nota bene boven de aankondiging van de tariefsverhoging zetten.

De minister: Sander Dekker, VVD. Die komt bij mij in de top 3 van dit kabinet in de ranking voor incompetent (Carola Schouten) + malicieus (Cora van Nieuwenhuizen & Sander Dekker).

Hoe verzin je het in deze tijd om die beroepsgroep, waarin veel mis is, nog even een pervers steuntje in de rug te geven.
https://www.ftm.nl/artikelen/minister-dekker-meer-schulden-is-meer-betalen

#5 Henk van S tot S

@4:
Die Dekker is gewoon totaal geschift!!!

#6 beugwant

@4:

Zo gooide zorgverzekeraar Menzis onbetaalde facturen over de schutting bij deurwaarder GGN, die er hard ingaat met dubieuze dreigementen.

Blij dat ik elders verzekerd ben.

#7 Sjors

@6: alsof andere verzekeraars een haar beter zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*