1. 3

  @2 Men vraagt zich al enige jaren af wat de Russen precies aan kompromat hebben (mogelijk van de RNC email hack), want het wordt inmiddels met de dag gekker wat Graham allemaal uitspookt.

 2. 4

  De kern van het stuk (hop, snel lezen!)

  Sterker nog, de minister zei dat de ‘principiële keuze voor marktwerking’ niet ter discussie staat, ‘juist omdat marktwerking de algehele kwaliteit en doelmatigheid van de gerechtsdeurwaarderij bevordert’. Hiermee liet Dekker zien dat hij zich niets van het BFT dan wel andere kritische partijen aantrekt. ‘Kabinet versterkt onafhankelijke positie gerechtsdeurwaarders,’ liet hij nota bene boven de aankondiging van de tariefsverhoging zetten.

  De minister: Sander Dekker, VVD. Die komt bij mij in de top 3 van dit kabinet in de ranking voor incompetent (Carola Schouten) + malicieus (Cora van Nieuwenhuizen & Sander Dekker).

  Hoe verzin je het in deze tijd om die beroepsgroep, waarin veel mis is, nog even een pervers steuntje in de rug te geven.
  https://www.ftm.nl/artikelen/minister-dekker-meer-schulden-is-meer-betalen

 3. 6

  @4:

  Zo gooide zorgverzekeraar Menzis onbetaalde facturen over de schutting bij deurwaarder GGN, die er hard ingaat met dubieuze dreigementen.

  Blij dat ik elders verzekerd ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren