1. 1

  Was wat aan het lezen over het NAFTA pact. Volgens mij is schaliegas daar ook een belangrijk punt in. Want de VS zien Canada eigenlijk als ‘eigen grond’ wat basisgrondstoffen betreft.

 2. 2

  Winnen van schaliegas is een ‘verschroeide aarde’-middel. Je wint de laatste restjes gas tegen hoge kosten, met verpeste drinkwatervoorzieningen voor eeuwen. Maar Henk en Ingrid moeten rij-den!

 3. 3

  Maar Gronk, anders moet de olie uit de Arabische landen komen, en dan betalen we mee aan de islamisering en sharia-invoering, en vrouwen met hoofddoeken op de OC, en revolutionaire lentes, en de vernietiging van Israël, en … shit… dat doen we al. Want autogebruik in Nederland wordt bevorderd door de rechtse regering, dus ook meer Arabische olieverbruik.

 4. 4

  Wat in het vat zit verzuurt niet. De gasprijzen gaan vanzelf weer een keer stijgen, c.q. de grote gasbellen gaan vanzelf een keer op. O.a Duitsland heeft straks miljarden kubieke meters extra nodig als ze hun kerncentrale’s gaan sluiten, dus ik zou me niet zo’n zorgen maken om de investering.

  @ Gronk

  Auto’s rijden niet op aardgas, hooguit een enkele stadsbus. Koken en verwarmen doen we allemaal, niet alleen Henk en Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren