1. 5

  Ik neem het voor kennisgeving aan, mij gaat ’t een beetje boven m’n pet. Erg technisch. Boekhouden is niet m’n forte denk ik.
  Ik vrees dat dat voor een groot deel van de kiezers ook geldt…

  Komt er voor mensen zoals ik nog een Jip en Janneke versie?

 2. 9

  Kern vd boodschap in Jip & Janneke taal:
  – Kabinet zegt 18 miljard te bezuinigen.
  – Dat is in werkelijkheid minder, ongeveer 15 miljard.
  – En een gedeelte van deze 15 miljard is geld dat de mensen extra moeten betalen (ongeveer 6 miljard euro en dus niet door de regering wordt bezuinigd).
  – Dat betekent dus dat de gemideelde Nederlander 400 euro per jaar meer gaat afdragen.

 3. 10

  @9
  zo ver was ik ook wel zo’n beetje, alleen de onderbouwing, dat geschuif met die potjes.
  Ik denk dat ik het complete stuk beter zou begrijpen dan de samenvatting. Waarschijnlijk ben ik er niet te dom voor, maar gewoon te lui…

 4. 11

  Rutte heeft gister bij Frits Wester op Jacobs gereageerd en hij heeft beloofd nog voor woensdag met een schriftelijke reactie te zullen komen. De VVD heeft dat gemakshalve weggeknipt uit het filmpje op hun youtube-kanaal. Bas Jacobs is not amused. (Klik m’n link.)

 5. 12

  Sorry voor het dertien-in-een-dozijn cynisme… maar of het ook maar enige relevantie heeft zeg. VVD stemmers zijn mensen met diep respect voor creatief boekhouden, PVV stemmers denken dat boekhouden iets is wat je doet met van die dingen uit de bibliotheek vroeger op school en CDA stemmers zijn, nu eenmaal, CDA stemmers. Wiens reactie op het creatieve boekhouden gaat enige betekenis hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren