1. 1

  Het is nu al een memorabel jaar. De ene na de andere slechterik krijgt z’n verdiende loon.

  De arrestatie van Mladic is natuurlijk goed nieuws voor Servië, dat nu een normaal Europees land kan worden. (daar zijn ze natuurlijk al lang mee bezig, maar dit is belangrijk om ook als zodanig geaccepteerd te worden door de rest van Europa).

 2. 4

  @3; Volkomen terecht natuurlijk. Die Mladic heeft toch maar mooi even 200.000 moslims permanent Europa uigebonjourd.

  Dat zijn resultaten waar de AdriePVV’s van deze wereld alleen maar van kunnen dromen. Beetje bitter dat deze anti-islamheld nu door D66-rechters voor de rest van z’n leven de gevangenis ingepiepeld gaat worden. Toch?

 3. 5

  Je zou speeches van Milosevic eens naast de uitspraken van Wilders moeten leggen. Natuurlijk zijn er verschillen in stijl en culture inslag, maar ze zijn ook op veel punten ijzingwekkend identiek.

  Het verschil tussen Wilders en Milosevic is dat de laatste de kans kreeg om -met behulp van sadisten als Mladic- zijn haattheorie in de praktijk te brengen waar Wilders nog gedwarsboomd wordt door een redelijk functionerende rechtsstaat in een Europese setting. Maar zodra dit zwakker wordt zal ook Wilders dit pad op gaan. Een slim roofdier valt pas aan als de kans dat hij zijn prooi kan pakken groot genoeg is.

 4. 7

  Carlos, ik denk dat je Wilders overschat. Islamofobie en racisme is voor iemand met de beperkte intellectuele capaciteiten als Wilders (tel de taalfouten in zijn tweets bvb) een goede manier om rijk en beroemd te worden. Op de Balkan is het toch echt een eeuwenlange traditie van etnische haat.

 5. 8

  Carlos, kijk eens op wikiquote:
  Mladic: “I wonder, if France really wants to create a Muslim state in Europe, why don’t they empower them to do this in Paris or Britain?” Interview with Gaspari di Sklafani in DJente, Han Pijesak, 1994

  Zou in 2011 zomaar een Wilders-quote kunnen zijn…. en volledig toelaatbaar volgens de hedendaagse nieuwe politieke correctheid.

 6. 9

  Het gaat over de kans. Ook H was een knullig korporaaltje, Stalin een opdonder en welke dictator ook.
  Wilder doet niks, want er is niets te doen.
  Nog niet.
  Die wacht.
  En als ik de gezonde volksempfinden-curve goed heb gevolgd, zit die kan er dik in.
  En dan heb je zo een kneusje van de klas wat plots de slimmerds van de klas betaald kan zetten.

 7. 15

  @14: De gevolgtrekking moet zijn dat het met Wilders alleen maar erger kan worden en niet prettiger. Carlos’ wens @13 zal wel ijdel blijven.

 8. 16

  Tsja.. met wie liggen de moslims nou niet overhoop?.. Af en toe treffen ze dan iemand die een beetje doorslaat in zijn aanpak. Maar goed, Mladic zal zijn straf wel krijgen..

  en trouwens; wilders en mladic gingen beiden naar het toilet, waren beide dol op croissantjes en hadden beide 8 uur slaap nodig.. IJZInGWEkkend mensen!

 9. 17

  Ik zie dat Sikbock daar tussen neus en lippen door even de 200.000 afgeslachte moslims de schuld geeft van hun lot.

  Diezelfde ‘argumentatie’ kom je trouwens ook vaak tegen bij antisemieten: alle volken hebben problemen met de Joden, dus dat zal wel aan de Joden liggen dan. En ja, af en toe slaat men dan een beetje door…

  Een vies ventje, die Sikbock.

 10. 20

  en ik denk dat je de moslims – in het algemeen – niet met de joden van de 20 ste eeuw in europa kunt vergelijken.. denkfoutje

 11. 21

  @ Rene; dat is het bekende grapje inderdaad – dat dus niet opgaat.

  bij veel moraalridders als prediker bestaat de neiging om automatisch partij te kiezen voor de verliezer in een conflict en die af te schilderen als de onschuldige zondebok.. ik geloof daar niet zo in..

 12. 23

  @knelis.. ik kom liever niet op FN.. maar er valt blijkbaar niet aan het geteisem te ontkomen.. Waarschijnlijk haalt carlos (met zijn hysterische neigingen) ze binnen

 13. 24

  @21: Is je goed recht, maar het was niet zozeer “een grapje” anders dan in een bijtend sarcastische zin. Zie je eigenlijk wel wat je zelf zegt?

  Mladic wordt als één van de primaire punten “verdacht” van de moord op duizenden mannen en jongens na de val van Srebenica. Wat mij betreft kun je vinden dat “de moslims” niet onschuldig zijn in het hele conflict zelf, maar in deze context (de arrestatie van Mladic) te stellen

  af en toe treffen ze dan iemand die een beetje doorslaat in zijn aanpak

  is in die context echt weinig anders dan een vergoeilijking van massamoord op onschuldigen. Ik wil op zich best aanvaarden dat je het niet zo heel specifiek bedoelt, maar het hele feit dat je in de context van deze thread vindt dat die opmerking nuttig is betekent al weinig goeds. Als je de specifieke context bovendien niet eens een echt probleem vindt dan zal ik het met Prediker eens zijn voor wat betreft “vies ventje”.

 14. 26

  @ 24: # 16 was provocatie.. oorlog is een smerige bende waarbij ik niet automatisch vertrouw op het beeld van het conflict zoals ons dat voorgeschoteld wordt.. goed dus dat er nu een proces gevoerd gaat worden zodat het beeld wat helderder wordt… als de media er tenminste over bericht.. over die andere aangeklaagde knakker hoor ik niks meer..

 15. 27

  Hou toch op. Als je denkt dat er nog aan meer waarheidsvinding gedaan moet worden voor wat betreft de massamoord van Srebenica ben je ofwel zó lachwekkend ongeïnformeerd dat je je er buiten dient te houden ofwel zo ernstig bevooroordeeld dat je op om en nabij het niveau van gaskamer-ontkenners bent aangeland. Ook steeds erg vieze ventjes.

 16. 28

  nou, je hebt jezelf in elk geval weer lekker kunnen opwinden.. ik heb het niet over die genocide dommie, maar over het conflict en het ontstaan ervan..

 17. 30

  @ 28: En ik vertel je juist dat je dat niet hebt omdat je in de context van de arrestatie van Mladic reageert met die kut-opmerking. Dat is de inhoud van #24. En zoals ik daar ook al zei, ik wil zeker in jouw geval best aannemen dat je gewoon te dom bent om te begrijpen wat je nu eigenlijk zei, maar dat betekent nog niet dat het niet iets erg vies was. Het zou je sieren dat te onderkennen.

 18. 32

  Volgens Research and Documentation Center in Sarajevo liggen de aantallen zo:

  Of the 97,207 documented casualties, about 60 percent were soldiers and 40 percent civilians. 65 percent of all victims were Bosniaks, 25 percent were Bosnian Serbs, and just over 8 percent Croats. 83 percent of civilian victims were Bosniaks, 10 percent of civilian victims were Bosnian Serbs, and more than 5 percent of civilian victims were Bosnian Croats, followed by a small number of others such as Jews or Roma.[1].The figure could rise by a maximum of another 10,000 due to ongoing research

 19. 33

  @30; je laat je leiden door prediker gast..

  Moet ik je echt uitleggen dat Mladic een symbool is? Voor jou misschien een symbool voor de massamoord.. voor veel Serven een symbool van nationaal verzet.. dat kan interessant zijn gast.. Dat jij een beetje dom gaat lopen doen (omdat je denkt mij wat aan te kunnen smeren?) zegt dus vooral wat over jouw vernauwde blikveld..

 20. 34

  @31
  Totaal aantal slachtoffers, moslims, kroaten, serviërs en zich Joegoslaaf noemenden.
  Broeder @Prediker.
  Ik begrijp dat je ’n jihad moet voeren vanwege je overtuiging, maar ’t staat zo lullig als je zo duidelijk liegt.
  Doe dat nou niet, m’n jongen.

 21. 35

  @33 in #16 schreef je toch echt:

  “Tsja.. met wie liggen de moslims nou niet overhoop?.. Af en toe treffen ze dan iemand die een beetje doorslaat in zijn aanpak.”

  Dat ging dus niet over symbolen, maar over de schuld in de schoenen van de afgeslachte moslims schuiven.

 22. 36

  @32
  Het JNA, het Joegoslavisch Vaderlandse Leger van Slobo, had daarvóór al ’n bloedig spoor door de Noord-Kroatische dorpjes en stadjes getrokken.
  In het kader van de “bevrijding” van het Groot-Servië dat de communist Slobo graag wilde zien.
  Communisten, ze gaan over lijken, maar dat wist je toch?

 23. 39

  @21 – Het maakt helemaal niet uit of de verliezer schuldig is of niet. Schuldig waaraan? Een misdrijf? Ook bij de behandeling van een misdadiger dienen de Rechten van de Mens in acht te worden genomen.

  Het ziekelijke van mensen zoals jij is, dat je het zelf eigenlijk helemaal niet begrijpt wat je zegt: het gaat om een soort onbedachtzame, ongewilde, vorm van perversie. Je bent niet het type psychopaat dat geen empathie kent voor niemand, maar wel voor iedereen die anoniem is, de figuranten in jouw belevingswereld, de 100.000 gedaantes zonder enig menselijk kenmerk.

  Martelen en vermoorden mag niet, Professor Sickbock. Bij de mensen die daar tegen protesteren zit geen steekje los, maar bij de mensen die daar niet tegen protesteren.

  Het is inderdaad vanzelfsprekend om de kant van de verliezer te kiezen. Wel als het er om gaat dat diens rechten, de rechten van de mens, geschonden worden.

 24. 40

  Door ’n sniper van die Naser Oric moslim-gangster-bende in Srebrenica werd trouwens, nog lang voordat Mladic met z’n gangsters gearriveerd was, ’n donker-getinte Dutchbat-soldaat abgeknallt.
  Gewoon, omdat ’t kon.
  Zo leuk was ’t allemaal nou ook niet weer, daar.

 25. 42

  @41 – Wie heeft er eigenlijk beweerd dat het leuk was daar?

  Ik zie niet op welke wijze jouw bijdrage vernband houdt met Mladic? Of ging het er aleen maar om, om effe gauw een moslim verdacht te maken? Wou je misschien eigenlijk toch zeggen dat ze het verdiend hadden, of het er naar gemaakt hadden?

  Spreek niet in tongen Jelle, zeg gewoon wat je op je lever hebt.

 26. 43

  @ harm # 39: je hoeft mij niet uit te leggen dat de mensenrechten van verliezers ook gerespecteerd moeten worden. Maar dat vind ik nogal een platgetreden pad. De rechter zal op dat punt oordelen en bovendien stel ik me liever al die afschuwelijkheden niet voor.

  Maar zoals ik probeer uit te leggen: ik ben veel meer geïnteresseerd in de symboolfunctie van Mladic. Ik vind het interessant om verschillende percepties te horen wat dat betreft. Het standpunt over de mensenrechten is me dus wel duidelijk..

 27. 44

  Als ‘r ooit sprake had kunnen zijn v/e tijdige, krachtdadige aanpak ter voorkoming v/e genocide, in Europa, tussen Serven, Kroaten, Moslims in YU had die zg EU onmiddellijk keihard in moeten grijpen.
  Ruim 5 jaar blabla, drink glas, doe ’n plas-diplomatie heeft die ellende mede laten gebeuren.
  Dit is ’n eeuwige schande voor de politiek verantwoordelijken.
  Voordat de shit in Bosnië begon was dat al duidelijk.

 28. 47

  @41
  I stand corrected.
  @42
  Ik zou het niet moeten durven, hè Harm.
  ’n Moslim verdacht maken, die een Dutchbatter vermoord heeft.
  Ik spreek niet in tongen.
  Dat doe jij.

 29. 48

  Van mij mag jij best schrijven dat daar ook een dutchbatter vermoord is, maar wat dat te maken heeft met de massamoorden waar Mladic voor verantwoordelijk is, ontgaat me

 30. 51

  Jammer dat Kosovo nu een enclave van de Islam is. Geeft niet hoor, de rest van Europa volgt geruisloos. Jammer dat Europa afglijdt naar de middeleeuwen. Tijd om naar een andere beschaving te emigreren die de achterlijkheid van Islam wel inziet.
  Wat een sukkels zijn jullie.

  Edit Webmeesteres: deze comment is niet geplaatst door een moslim maar door “Anton Haris bin Amram” dezelfde reaguurder die eerder hier beweerde dat Srebrenica is binnengevallen omdat de moslims daar de sharia wilden invoeren. Bovenstaand comment is dus pure anti-moslim propaganda maar laten wij wel staan om te tonen waar bepaalde (autochtone) mensen in Nederland mee bezig zijn.

 31. 52

  Dat “moslim” niet zijn echte naam is, dat was me ook zonder dat commentaar wel duidelijk en dat het om pure anti-moslim propaganda gaat ook.

  Moet ik hier nou uit opmaken dat Sargasso de voorkeur geeft aan anti-moslim propaganda verpakt in PVV-reclame, op de manier waarop AdrieNSB dat doet?

  Ik zie het verschil niet echt, behalve dan dat AdrieNSB een PVV-politicus is, die hier zeer prominent aanwezig is en Sargasso misbruikt voor politieke PVV-propaganda

 32. 54

  Edith de Webmeesteres

  Ben wel degelijk moslim en jullie zijn wel degelijk een stel idioten. Lafbekken die zich verschuilen achter politiek correct gewauwel.

 33. 55

  Kijk eens aan Anton is dezelfde als “Moslim” en hij is nog een moslim ook. Een moslim die het tijd vindt om naar een andere beschaving te emigreren die de achterlijkheid van Islam wel inziet.

  Je moet wel een imbeciel zijn om te deken dat iemand daar intrapt.

 34. 56

  @54 – Ik veronderstel dat je een vriendje bent van onze nationaal-socialistische Sickbock?

  Of was dat nou een nationalistische socialist?

 35. 58

  Ratko Mladic is onschuldig.Tot zijn veroordeling is hij een verdachte.Als Naser Oric dorpen rond Srebrenica niet hadden aangevallen was er niets aan de hand!! Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd.Die begraven in Potocari[Srebrenica] zijn van degenen die brand gestoken honderden omliggende Servische dorpen en doodde honderden Servische burgers,ook kinderen, vrouwen, ouderen.Mordenaars van Servische kinderen, vrouwen, oude mensen[1300!!] rond Srebrenica zijn nooit schlahtovers!!!.De daden van Karadzic/Ratko Mladic waren een reactie op de islamitische jihad, maar de reactie was begrijpelijk.Maar die kant van het verhaal horen we niet in NL.http://szrzlj3.blogspot.com/2010/09/joegoslavie-oorlog.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren