PVVer blijkt wijkterrorist

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (68)

#1 troebel

Deze man mag toch wel reclasseren? Hij wilde alleen maar een publieke functie, en voor de alleroudste publieke functie, (kanker)hoer, is hij te lelijk, als alle tweede kamerlakeien van Geert. En als hij netjes stemt wat Geert wil is ook hij een aanwinst voor de parlementaire democratie.

#2 vandyke

Het percentage verdachten van een misdrijf is bij PVV-kamerleden hoger dan bij Marokkanen.

#3 Arjan

@2

Rofl.

#4 Spam

Eindelijk eens een politicus die echt wat doet tegen die vreselijke hondenpoepterroristen.

#5 seven

@2 Quess again http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article3107938.ece/_Helft_Marokkaanse_jongens_pleegde_misdrijf_.html . en dat is niet meer het stempel verdacht maar na justitiële afdoening en al opgebouwd tussen 12 tm 22 jr.
Daarbij is verdacht wat anders dan wat lasterlijke verhalen over politici.

#6 gbh

rechts kan zijn fascistische vingers weer aflikken

#7 MaxM

Kristallnachtfähig.

#9 seven

Reactie Lucassen ‘De incidenten waar u op doelt waren het gevolg van een langlopend meningsverschil met een aantal hondenbezitters over de overlast die ik ondervond van hondenpoep. Van intimiderend of bedreigend gedrag van mijn kant is absoluut geen sprake geweest.’http://www.crimesite.nl/crimesite/159-headlines/20096–pvv-kamerlid-bedreigde-buurtgenoten.html
Is hij toendertijd veroordeeld voor iets? Nee hè? Als het waar is, is het erg, echter in een rechtstaat geldt: onschuldig tot het tegendeel (gerechtelijk) is bewezen.
De rechtstaat, je weet wel.
ps Zou hij per ongeluk in de selectie met een beveiliger zijn verwisseld?

#10 GoedeMorgenDezeMorgen

Ik las het verhaal ook op de telegrof, en ook een bericht over ruitengooiende krakers, en echt, ik dacht welke van de 2 zal ik op sargasso vinden…

http://www.telegraaf.nl/binnenland/8177456/__Krakers_gooien_ruiten_bank_in__.html?p=4,1

(overigens, ik keur dus beide af en kamerleden moeten van nog meer onbesproken gedrag zijn dan ‘gewone’ mensen (en de PVV helemaal, stelletje opgewonden standjes daar), imho dat is.)

#11 alt. johan

Het is niet de eerste en het zal waarschijnlijk ook niet het laatste PVV-kamerlid dat in opspraak raakt. Jammer dat het gebeurt, maar ik ga mijn politieke overtuiging er (nog) niet voor omgooien, ik blijf vooreerst PVV-kiezer.

#12 Cor

@9 Die rechtSstaat waarin PVV-ers, al naar gelang het uitkomt, geen vertrouwen meer hebben?

#13 seven

Toch raar dat bij de screening door de PVV waar zonder twijfel op strafblad wordt gechecked er kennelijk niks te vinden is en nadat die mensen bekend staan als PVV-er er overal vijanden met laster komen uit het niets.
Bv Graus is hoewel wellicht zakelijk slordig maar wel dubbel gecleared (tot aan hoogste justitieregionen aan toe) voor het verhaal van z’n ex + schoonfamilie een aangifte die ook plots pas na jaren kwam toen Graus meer papadagen met kind verzocht via de rechter..

“Justitie in Zuid-Limburg en de Vlaamse officier van justitie seponeerden de aangiften. Er waren onvoldoende aanknopingspunten om tot vervolging over te gaan. ‘In mijn opinie kan een en ander strafrechtelijk niet worden bewezen’, schrijft officier van justitie Vervuren op 16 april 2004 aan Graus. Hoofdofficier van justitie Penn-te Strake bevestigt die beslissing nog eens op 10 januari 2007. ” http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/837242/2007/01/27/Graus-pareert-de-zwaarste-aanvallen.dhtml

ps Psst PvdA, niet overdrijven met de keiharde smeercampane, na Graus, Hero en Hernandez wordt het nu met Lucassen echt ongeloofwaardig. Zal vast een enkele pvv-er een uitglijder hebben gemaakt, maar de hele fractie komt wel erg ongeloofwaardig over.

@Cor Anders wordt het zo fascistisch hier, dat moeten we niet willen, toch?

#14 gbh

geinig dat die debiele nazi’s altijd gelijk met linkies over criminele marokkanen gaan gooien als één van hun heilsoldaten in opspraak komt, zodra er wat meer aan bewijs boven tafel komt is hun eigen blonde soort opeens pas schuldig na een gerechtelijke uitspraak, bij marokkanen gaat dat volgens goed fascistisch gebruik natuurlijk niet op

#15 JSK

@11: Nee, alleen een dhimmi zal als gevolg van een niet aflatende stroom slecht nieuws zijn mening veranderen. Houzee!

#16 seven

@14 vandyke begon, dus daar reageerde ik op, leer lezen. Want de pvv is nog niet zover gestegen op de misdrijfladder. Een ding is zeker, bij de PVV zitten geen strafbladen. Iets wat niet elke partij kan zeggen. Sterker, zelfs linkse terreurdaden (brandstichting bij ambtenaren met lappen door de bus, bommen op politici, inbraak) werden met ‘geen spijt’ leuzen verdedigd. Case klinkt ernstig, maar bewijs het maar, het is wellicht een burenruzie en kennelijk is het juridisch toen niet doorgezet. Positief is het niet.

#17 caprio

Waar maken we ons druk over. Die PVVers hebben toch niets te vertellen, dat zijn gewoon uitvoerders, je moet er toch iemand neerzetten die zijn vinger opsteekt op het juiste moment, als Wilders daarom vraagt, beter dat er tuig van de straat is, dan dat je er iemand met potentieel neer zet.

#18 seven

@12
” Schrijf je rechtstaat of rechtsstaat? Antwoord Beide spellingen zijn toegestaan. ” http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/696/

#19 Olav

Cor, rechtstaat of rechtsstaat mag allebei. Ik vind zelf rechtsstaat intuïtief ook beter. Overigens is het inderdaad één van de meest misbruikte woorden in het algemeen debat. Het betekent een staat waarin de uitvoerende macht wordt beperkt door de rechterlijke macht. Populisten maken daarvan: een staat waarin de rechterlijke macht doet wat zij willen, nl. iedereen die zij crimineel vinden zo hard mogelijk straffen.

#20 MP

Is die brandstichting bij dat PVDA-kantoor al opgehelderd? :P

#21 vandyke

@5 Opnieuw een misser. Dat gaat over jongetjes en ik schrijf:

“Het percentage verdachten van een misdrijf is bij PVV-kamerleden hoger dan bij Marokkanen”

Dion Graus (mishandeling zwangere vrouw) en Hero Brinkman (bedreiging buurman met bijl, mishandeling barman bij perscentrum Nieuwspoort) Marcial Hernandez, uitdelen van een kopstoot.

Typisch kamerleden van een fascistische partij.

#22 vandyke

@16 “vandyke begon”
Nee hoor, Lucassen.

#23 Naam

@20 Vast niet, maar veel wijst naar krakers. Die PvdA burgemeester vd Laan gaat er wat dat betreft vol in. (Dat ik dit ooit zou schrijven) Zo’n grachtenpand helpt ook, daar laten ze maar graag hun oogjes op vallen om het daarna na jaren intimidatie en hoge kosten vd eigenaar (wel de kosten, geen huur of woning) voor een prikje vd eigenaar te kopen.

ps ik ben seven (vergeten iets in te vullren bij naam

#24 KB

de aanklachten zijn vanaf 2006 lees ik, hoe kan het dat er niets mee gedaan is, werken politie en justitie zo traag in dit land?

#25 seven

@21Cijfers over meisjes staan ook in dat onderzoek, niet zo rooskleurig zoals vaak het idee is.
Tegen Dion is weliswaar aangifte gedaan, maar hij is nooit officieel onder verdenking geplaatst. Het is geseponeerd omdat er geen enkel hard bewijs is. Z’n ex is daar trouwens nooit (art12) tegen in verweer gekomen. Hele discutabele en na jaren later pas en plots ingediende valse aangifte toen Dion meer tijd met z’n kroost opeiste via de kinderrechter. Bedoeld ivm hindernis opwerpen wb uitbreiding gezag/omgang, aangifte is dubbel geseponeerd. Zie vk link @13 had je dus kunnen lezen.
Hernandez ontkent ook, is hij al officieel verdacht? Nee.
Hero is een mol, en Hero heeft kennelijk gelijk gekregen want van z’n buurman hoor je niks meer (opzetje voor de verkiezingen?) en was imho ook niet off. verdachte van iets. Iedereen kan wel wat roepen, al die flairs halen niet eens de 2e trap van het OM.
Route aangifte ongeveer > 1 ( technisch =geen enkel bewijs) seponeren of echte verdachte 2 > indien 2 voorgeleiding > rechtzaak.

#26 Siquo

@19 Persoonlijk vind ik linksstaat intuïtief beter klinken. :)

#27 vandyke

Het hele onderzoek, waar Trouw over berichtte, ging over verdachten en niet over veroordeelden.

En de politie, die is waarde vrij? Die zal niet eerder Marokkanen op pakken dan mensen die er hetzelfde uitzien als zij zelf?
Laat mij niet lachen. Het overgrote deel is PVV-aanhanger.

Uiteraard worden er meer Marokkanen veroordeeld, die krijgen geen miljoenen uit dubieuse bronnen om louche advokaten in te huren.

#28 vandyke

Zelfs op GS wordt Lucassen en de PVV afgebrand.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/eric_lucassen_pvv_blijkt_eenpe.html

En huurling Seven maar proberen om de uitslaande brand te blussen.

#29 MMaas

@10 wat denk je dat ieder medium eerder brengt: boze krakers of meppende kamerleden?

#30 Aristeranthropos Brynnar

Als het een Marokkaan was geweest, dan lagen de zaken iets anders. Dan is een veroordeling sowieso niet nodig, maar zou hij, inclusief alle bewakingscamerafilmpjes bij de roze buurtjes op de site verschijnen, met naam en toenaam en hyves-profiel. Een Marokkaan zou bij voorbaat al schuldig bevonden zijn door het PVVee. Maar gelukkig is daar Seven, die braaf het opneemt voor Lucassen en zijn onschuld bepleit.

Een beetje hondenpoep en wat burengerucht. Waar hebben we het nu over?

Aan de andere kant, voor wat simpele hondenpoep wordt je niet geboeid in het cachot gegooid.

#31 mart

Krijgt Ramdas alsnog gelijk; white trash laat zich vanzelfsprekend het liefste vertegenwoordigen door white trash.

#32 Aristeranthropos Brynnar

De Statenverkiezingen komen eraan. De PVV doet mee! Dus moeten er weer mensen gevonden worden om straks de senaatszetels en provinciehuizen te vullen. De ledenwerfcampagne is alvast van start gegaan. De eerste beelden staan al op het web. De laatste loodjes zijn echter wel het zwaarst.

#33 KB

Lucassen wordt hier veroordeeld, wat ik veel ernstiger vind is dat na jaren het niet duidelijk is wat er met die aangiftes is gebeurd. Nederland rechtsstaat?

#34 hanedop

op GS werd en wordt op de man gespeeld. op sargasso nu ook. nederland wordt steeds mooier!

#35 Squire

*zich inschrijft voor een sabbatklasje*

#36 Spam

@34: idd. Niet goed te praten, maar leedvermaak is ook vermaak. Ik proef uit de reacties hier niet heel veel haat en walging. Als er bij de buren een Marrokkaan of PvdA-er wordt aangevallen, proef ik dat veel meer, maar dat kan natuurlijk door mijn bevooroordeelde blik komen.

In de voor linksmensen zware tijden (dit kabinet en alle beschimpingen van de linkse kerk en buitennlandse vrienden), geeft een nieuwsberichtje als dit gewoon wat hoop en ontspanning.

Laat ons even genieten. Morgen maken we ons wel weer gewoon genuanceerd druk over slechte besluiten van het kabinet.

#37 Brynnar Aristeranthropos

@36, Daar sluit ik me bij aan. Ik heb me voornamelijk het schompes gelachen gisteren. De woordvoerder voor wijken en wonen, LOL. Lucassen is een zoganaamd ervaringsdeskundige, zo blijkt maar weer.

Als 30% van de Marokkaanse jongeren bekend is bij justitie moeten ze allemaal per direct het paspoort inleveren en het land uit en worden ze virtueel bij GS, Telegraaf en Else4 aan de hoogste boom geknoopt. Doch als 30% van de PVV Tweede Kamerleden bekend zijn bij justitie zijn ze onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

Om dergelijke hypocrisie, hoe treurig dan ook, mag ik toch wel even smakelijk lachen?

Wilders gaat dit overigens tot op de bodem uitzoeken, zegt hij. Dat wordt waarschijnlijk net zoiets als bij Brinkman.

“Lucassen zegt dat hij het niet gedaan heeft, dus dan is voor mij de kous af. Bovendien heeft hij beloofd dat het niet meer zal voorkomen. Wist u dat er veel PvdA-stemmers en een paar PvdA-leden in die straat wonen? Ik wil niets insinueren, maar het lijkt een vooropgezet plannetje van de linkse kliek om de PVV en tientallen miljoenen eerlijke hardwerkende PVV-stemmers zwart te maken,” aldus Geert Wilders.

#38 seven

@37 Let even op wat het meer onafhankelijke OM schrijft, kennelijk zuigen de hondenuitlaters weldegelijk deels uit hun duim.
“De politie wil geen mededelingen doen. Het Openbaar Ministerie weerspreekt dat de zaak onder de rechter is.

Lucassen laat weten dat er van bedreigend gedrag geen sprake is. Volgens hem waren ‘incidenten’ het gevolg van een ‘langlopend meningsverschil’ over hondenpoep. PVV-leider Geert Wilders gaat beschuldigingen over bedreigingen en intimidaties door PVV-Tweede Kamerlid Eric Lucassen de komende dagen ,,tot op de bodem uitzoeken” ” http://www.destentor.nl/nieuws/algemeen/binnenland/7602009/PVVer-bedreigde-bezitters-honden.ece verder leest zelfs de versie vd krant zelf alsof het bleef bij poepende honden en baasjes die tijdens het uitlaten honden in z’n tuin lieten poepen met water verjaagde. Oei een watergevecht. Had hij ook een waterpistool? (Weet je die case nog bij joop? lol)
ps Zag net in het archief hier dat over Elatik (pvda) en de 30mln fraude niks is geschreven. Ach ja nat gooien is zoveel belangrijker dan een failliet stadsdeel.

#39 Spam

@37 ‘het onafhankelijke OM’. Die onthoud ik. Je weet maar nooit wanneer dat van pas kan komen.

Verder doet de politie nooit mededelingen over dit soort zaken (privacy, linkse hobby) en geloof ik niet dat ik iemand heb horen beweren dat er zaken onder de rechter zouden zijn.

#40 seven

@39 OM Weerspreekt (de beschuldiging) dat..
weerspreken
weer` spre – ken (weersprak, h. weersproken) tegenspreken weerleggen tegenwerpen’

#41 prometeus

@39: je bedoelt #38, I presume? Maar mee eens: er is nergens gezegd dat het onder de rechter is. My guess: aangifte is geseponeerd – ook een linkse hobby.

#42 Spam

Journalist vraagt: “is er iets onder de rechter?”
OM antwoordt: “nee”

Je mag dat weerspreken noemen, maar zelfs op het zo verfoeide ‘extreem-linkse’ Joop, is een dergelijke beschuldiging niet gedaan.

#43 Brynnar Aristeranthropos

@41, Inderdaad. Kappen met die linkse hobbies en nu eindelijk eens die straatterreur aanpakken. Potjandorie nog eens aan toe zeg. Slappe hap, dat OM.

#44 MMaas

@hanedop: op GS werd en wordt op de man gespeeld. op sargasso nu ook

Sommigen maken van Sargasso ook helemaal wat ze er zelf in willen zien. Met bijbehorend waardepatroon, opgelegde fatsoensnormen, en zurige commentaren.

Laat ik een misverstand uit de wereld helpen:
Wij spelen bij Sargasso al bijna tien jaar met veel liefde op de man, gaan vol op het orgel, spelen de man èn de bal.

https://sargasso.nl/archief/tag/richard-de-mos/

Mógen we alstublieft? Als u een brave tegenhanger voor GeenStijl zoekt, dan zijn er websites zat waar u uw hart kunt ophalen

#45 Henrik

ik begin het logo van de pvv steeds beter te begrijpen, lees mee over de biotoop van de zilvermeeuw:

De Zilvermeeuw vestigt zich steeds meer in de stedelijke gebieden en in het westen van Nederland broedden tegenwoordig honderden Zilvermeeuwen op gebouwen, hetgeen nogal wat overlast schijnt te veroorzaken.

ook in onze rijke hollandsche historie is er sprake van de verheerlijking van de meeuw:

kortom: de goede man Lucassen kent zijn traditie, petje af.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#46 prometeus

@44 He! Ik mis deze.

#47 BP

Zelfcensuur? Waar is dit artikel gebleven? https://sargasso.nl/archief/2010/11/11/pvv-fractie-goed-voor-503-jaar-celstraf/

EDIT redactie: kom om 13.00 maar even terug, het was een redactionele plannings fuckup.

#48 Taco Zip

Wat waren precies de gehanteerde criteria bij het samenstellen van de PVV kieslijst?

#49 Taco Zip

Waar blijven al die steunbetuigingen aan het adres van Lucassen? Dat het zo’n warme en betrokken buurman is. Nooit te beroerd om de kliko van de buren aan de straat te zetten ofzo. Altijd snoep in huis voor de kinderen met St. Maarten. Dat soort dingen.

#50 hanedop

@44: Je mag zoveel op de man spelen als je wil. En je volgt sargasso al tien jaar, ik pas vier, dus je hebt alle recht van spreken.
En de mensen uit je eigen kringetje een uitlaapklep geven voor hun PVV-ergernis is wellicht veel belangrijker dan een serieuze, goed onderbouwde en snoeiharde tegenpool zijn van bijvoorbeeld GS.

#51 boyke

@5 Seven
Je zit de feiten bewust te verdraaien (wat geen vreemde tactiek is voor een PVVer). In het artikel dat jij aanhaalt gaat het over verdachten uit 1 geboortejaar.
Van de Marokkaans-Nederlandse jongeren in de leeftijd tussen 12-24 jaar woonachtig in 22 gemeente is het percentage dat in aanraking is gekomen met Justitie&Politie 9,6%.
http://www.risbo.org/rapporten/Marokkaanse_Nederlanders_2010.pdf
(zie blz 50)
Als ik kijk naar de PVV Tweede Kamer fractie nou dan zijn voor geweldsdelicten alleen al zeker 4 kamerleden in aanraking gekomen met Justitie&Politie (Dion Graus, Hero Brinkman, Marcial Hernandez, en nu Eric Luacssen) dat levert een percentage van 16,7% op. Als ik Wilders meereken met het aantal PVVers dat in aanraking is gekomen met Justitie&Politie dan kom ik op het percentage 20,8%.
Zowel 16,7% als 20,8% zijn vele malen hoger dan 9,6%.
Er kan dus gerust beweerd worden dat het percentage PVV Tweede Kamer leden dat in aanraking is gekomen met Justitie&Politie vele malen hoger ligt dan het percentage v.d. Marokkaans-Nederlandse jongeren (een groep waar de PVV graagop afgeeft)

#52 Brynnar Aristeranthropos

@51, Ongetwijfeld is dat rapport opgesteld door ‘waardeloze onderzoekers’, ‘nepwetenschappers’, ‘shoarmasocialisten’ en ‘subsidiesponzen’, aangezien ze niet de cijfers presenteren die de PVV (of diens apostelen) welgevallig zijn.

#53 ALO

@51
Seven zit de feiten bewust te verdraaien.
Dat klopt, dat doet hij altijd.

#54 seven

@51 Dat is vast in een jaar, het grote onderzoek over geboortecohort 1984 is cumulatief over meerdere jaren (12-22) en valt daarom hoger uit. Zie
De kern vd cijfers & grafieken staan na pdf pag 32 (= 134 op schrift ) ev http://download.omroep.nl/nos/docs/TvC_2010.pdf
Door een geboortejaar te nemen is de vergelijking ook direct gecorrigeerd voor verschillen in leeftijdsopbouw, iedereen komt immers uit 1984. (zie ook nos http://nos.nl/artikel/167467-helft-marokkaanse-jongens-in-aanraking-met-politie.html )

&
https://sargasso.nl/archief/2010/11/01/integratie-is-niet-mislukt/#comment-455639 en al mijn andere comments daar.

#55 boyke

@54,
oke het wordt echt tijd dat je ophoudt met dat zielige gelieg en gedraai van je.
Er is afdoende aangetoond dat het percentage verdachten binnen de PVV fractie veel groter is dan het percentage van verdachte Marokkaans-Nederlandse jongeren in 22 gemeenten -> 20,8% versus 9,6%.
Je kan dus ophouden met dat rechtse gespin want geen enkel weldenkende persoon trapt daar meer in.

#57 seven

17uur F5 cache leeg. F5 de reactie van boyke deels te zien via frontpage zie http://img832.imageshack.us/img832/8682/sargdoetvaag.png hier voor mij na flinke tid niet zichtbaar. (Laatste blijf 54 seven 15:39)
Zeg maar? Hoe wat? Redactie / Webmeesteres zet mij on hold?

#58 seven

Quote van Universiteit Leiden
” 54 procent van alle in 1984 in Nederland geboren Marokkaanse mannen heeft op tweeëntwintigjarige leeftijd minimaal één antecedent in het HKS. Voor Surinaamse en Turkse mannen is dit respectievelijk 42,7 en 40,8 procent. Van de Nederlandse mannen wordt 20,3 procent tot en met het tweeëntwintigste levensjaar minimaal eenmaal geregistreerd in het HKS. Van de Nederlandse vrouwen heeft 5,4 procent minimaal één antecedent, terwijl dit voor respectievelijk 17,3 procent van de Surinaamse, 16,6 procent van de Marokkaanse en 14,3 procent van de Antilliaanse vrouwen het geval is.
bron blz 10 / 131 in Criminele carrières van autochtone en allochtone jongeren uit het geboortecohort 1984
Author Blokland, A Grimbergen, K. Bernasco, W. Nieuwbeerta, P. @ https://openaccess.leidenuniv.nl/handle/1887/15897

54% man+16,6% vrouw / 2 ongeveer = circa 35% vd Marokkanen m/v met geboortejaar 1984.

#59 gbh

@58, dag nazi mannetje, ik weet niet of het jou in al je verblindende racistische haat is opgevallen maar het gaat hier over een PVV-er en niet over Marokkanen, als een Marokkaan wat verkeerds doet ga ik dat ook niet goedpraten omdat jouw fascistische geloofsgenoot Eric Lucassen bejaarden terroriseert

#60 vandyke

In het leeftijdscohort waar de PVV-fractie in zit zijn het aantal verdachte PVV’ers bijzonder hoog vergeleken met andere groepen in de samenleving in dezelfde leeftijdsgroep.

Vergelijken met kinderen, wat Seven doet, is raar om in die leeftijdscategorie de meeste criminaliteit zit per hoofd van de bevolking, ook onder autochtonen.

Wat Seven met zijn stukje @58 in ieder geval aantoont is dat PVV’ers vele malen crimineler zijn dan de gemiddelde autochtoon.

#61 seven

@59 gbh Teveel ghb op? Wat een godwinachtige tokkiereactie zeg.
Lees eens de discussie na die gestart is door vandyke @2. Ik reageer slechts op @55.

@60 Haalt niet uit, een strafblad is een strafblad. Het zijn geen jaarcijfers maar het % strafblad op 22 jaar (opgebouwd vanaf 12jaar) dat cijfer kan alleen toenemen want draag je mee.

#62 vandyke

@61 Wij hebben het bij de PVV’ers alleen maar over wat ze nu, tijdens hun volwassen zijn, hebebn uitgespookt. Ik ben niet geinteresseerd of ze nu als 13 jarige op het politiebureau hebben gezeten omdat ze een rolletje drop hebben gepikt.

Het blijft dus onzin om onze volksvertegenwoordigers, door hun leeftijd, te vergelijken met kinderen. Dan kan ik net zo goed vragen om ze te vergelijken met tachtigplussers.

#63 dubois

Lucassen ook VEROORDEELD voor ontucht met leerling soldaten HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!

#64 Aristeranthropos Brynnar

PVV-er Lucassen dus niet alleen wijkterrorrist, maar ook nog eens een VEROORDEELD ZEDENDELINQUENT.

Hoe lang gaat ome Geert zijn hand boven zijn hoofd houden?

#65 MaxM

Allemachtig, dat was zeker weer zo’n knipselonderzoek van de AIVD. Die lui vinden nog geen olifant in een porseleinkast.

#66 Henrik

@65:

ik heb een donkerbruin vermoeden dat de aivd het wel wist.

#67 larie

Geert is slim, lucas niet.en aldoende exit..let’s c how long it takes…een of twee dagen?

#68 Lammert

@61 In het HKS staan verdachten, niet veroordeelden, en die hebben dus niet per definitie een strafblad. Zie: http://jeugdmonitor.cbs.nl/nl-NL/menu/inlichtingen/onderzoeksbeschrijvingen/beschrijving-klpd.htm

Maar dat fact-checking jou vreemd is is ons reeds bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*