PVV wil weer eens wat verbieden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV wil weer eens wat verbieden

Hoe smakeloos ook, het is vrijheid van meningsuiting. En daar houdt de PVV niet van.

0

Reacties (13)

#1 Teun

”Hij vermoedt dat het feest is georganiseerd vanuit een kraakpand. De PVV’er wil dat de politie daar binnenvalt en het pand ontruimt.”

Ik vermoed dat de heer Brinkman pedofiel is. Ik wil de politie daar binnenvalt, zijn pand ontruimt en wat men daar aantreft openbaar maakt.

#2 Domino

Dood aan de anarchisten! Profiteurs zijn het, klaplopers. En het plaatje lijkt ook al niet erg.

#3 Kropotkin

@2
Dat ze niet kunnen tekenen blijkt, maar dat die lul van een Hero Brinkman mensen hun eigen huis (Vrankrijk is ergens in de jaren ’90 aangekocht door de krakers zelf) willen uitzetten vanwege een ‘cartoon’ is belachelijk. Vond Hero’s Antillen-idee wel leuk maar de reactionaire verbodsmentaliteit van de ex-ME’r komt weer bovendrijven.

#4 Martijn

@Kropotkin:
Wel je volgelingen iets meer steunen, anders komt die vrije mens er nooit!

#5 bougeluk

Oranjes zijn populair bij het volk en die PVV-man veronderstelt dathet volk graag de anarchisten wil aanpakken, daarom zijn uitspraak. Hij veronderstelt dus dat hij zegt wat het volk denkt.

#6 Kropotkin

@4
Doe toch mijn best? ’t Is wel zo dat deze Kropotkin langzamerhand meer is geevolueerd naar een meer libertarisch anarcho-kapitalistisch ideengoed en minder aan de kant staat van de bakoenistische bom-anarchisten.
De enige echte Pjotr Kropotkin blijft ondertussen wel een – ietwat sneue – held :-).

@5
Wat een gel*l

#7 pedro

´t Is altijd weer hetzelfde soort mensen, dat zich over cartoons opwindt. De grootste gemene deler is de domheid.

#8 pedro

@6: “’t Is wel zo dat deze Kropotkin langzamerhand meer is geevolueerd naar een meer libertarisch anarcho-kapitalistisch ideengoed en minder aan de kant staat van de bakoenistische bom-anarchisten”????

Ik wist niet, dat jij vroeger aan de kant van de bakoenistische bom-anarchisten stond. De originele en echte Piotr Kropotkin heeft daar nooit gestaan.

#9 Martijn

Met het ‘anarcho-kapitalisme’ had hij ook niet veel op.

#10 Albert Schwein

Net zo min als Bakunin ooit iets met bommen heeft gedaan.

#11 bougeluk

@6 bedankt voor het compliment. ik dacht dat mijn analyse heel zwak is. Maar jij vindt die kennelijk indrukwekkend

#12 Bart

Okee, Hero Brinkman is een anencephale Rambo. Maar hier heeft hij een punt. Als een groep moslims een ‘Dood aan Ayaan Hirsi Ali’-feestje zou aankondigen, dan viel de overheid met pantserwagens en sluipschutters binnen. Als een groep krakers dit doet, zijn ze gewoon strafbaar wegens doodsbedreiging. Dan is het merkwaardig als de politie niet ingrijpt, en lijkt een kamervraag gerechtvaardigd. Spoeddebat lijkt me wat overtrokken, maar iedere oetlul kan blijkbaar een spoeddebat aanvragen.

#13 David Rietveld

@12″daar zijn tenminste 30 oetlullen voor nodig, maar die zijn ook zo bij elkaar te vinden. Ik geloof trouwens niet dat er sprake is van strafbare bedreiging. Er is zelfs geen sprake van belediging van het Staatshoofd, wat mij betreft. Samengevat: dit valt onder de vrijheid van meningsuiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*