1. 8

  ik ben er nog steeds niet van overtuigd dat dit geen satire is…

  en dan vinden ze het gek dat er ‘met modder gegooid en gedemoniseerd wordt’, alleen vandaag al 3 dieptepunten: Frijters vs Heymans, de 25% PVV-ers die denken dat Wilders minister is, en nu dit.

  Op de paar vermelde punten staan al minstens 2 onwaarheden: het dierenwelzijn (meer ruimte voor dieren maar wel megastallen, zie ook Frijters vs H.), en het openbaar vervoer: Hero B. vindt dat alle onrendabele buslijnen opgeheven moeten worden, alle buslijnen zijn onrendabel dus het busvervoer moet opgeheven.

  Bij de reacties bij de Telegraaf is te zien dat een groot deel van de PVV-ers het weer allemaal geweldig vindt, en niet het onderwerp zelf maar de boodschapper is de gebeten hond.

  Eén van de grappigste reacties zag ik bij Krapuul.nl van ‘TDKLK’:
  http://www.krapuul.nl/nieuws/24890/pvv-is-leuk-jij-stemmen-op-pvv/#comment-41455

 2. 9

  Als het een hoax is dan is ze wel meesterlijk uitgevoerd.

  Omroep Brabant had vandaag (woensdag) contact met Mariette Frijters en die bevestigde dat ze het verkiezingsprogramma hadden herschreven in eenvoudige woorden.

  Wie naar de site van Patricia van der Kammen gaat (overigens beleidsmedewerker aan de universiteit van Tilburg), komt echter op een slecht onderhouden pagina waar slechts één linkje op staat:

  “Hier kun je klikken om het PVV-verkiezingsprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking te lezen.”

  http://www.patriciavanderkammen.nl/

  Dus dan ga je weer denken: is het geen grap? Maar die mevrouw stond al in 2006 op de kandidatenlijst voor de PVV (no. 20, Tweede Kamer) en haar website heeft in het verleden echt allerlei linkjes gehad naar PVV-gerelateerde politieke activiteiten.

  Maar dit zegt natuurlijk ook wel wat over het kaliber van die partij, wanneer je als geïnformeerde lezer werkelijkheid en satire niet meer uit elkaar kunt houden.

 3. 10

  Het zegt wel iets over het niveau van het PVV verkiezingsprogramma wanneer zelfs geestelijk gehandicapten die beter kunnen formuleren.

 4. 13

  De Partij voor de Vrijheid wil dieren niet in
  kleine hokken stoppen.
  De Partij voor de Vrijheid wil ook niet dat
  heel veel dieren bij elkaar zitten in hele
  grote stallen.
  Dieren moeten het goed hebben.
  Dat vindt toch iedereen?

  Ja, iedereen. Behalve…. de PVV.

  —–

  Maar even alle gekheid op een stokje. We lachen er allemaal om (moi aussi), maar dat de PVV een aangepast programma schrijft voor verstandelijk gehandicapten is niet uniek. Dat doen de meeste partijen namelijk ook (aldus mijn egaa, die in de gehandicaptenzorg werkt en die ik hierin blind vertrouw).

 5. 15

  @schuur
  dit is helemaal off topic, maar zag even geen andere manier om te reageren op je link
  als ik op je naam-link klik kom ik bij een petitie voor afschaffing van fossiele energie-centrales, die ook pleit voor een moratorium op nieuwe gascentrales. Nu heb ik begrepen dat de nieuwe hoogrendement-gascentrale van Eneco op de Maasvlakte juist ingesteld is op de pieken en dalen van windmolenparken, dat die bij pieken eenvoudig stilgelegd kan worden (itt kolencentrales). Lijkt me toch wel een goede ontwikkeling.
  Evengoed de petitie ondertekend, zo ben ik dan wel weer.
  Als je wat te reageren hebt, bij de ondertekening zit een email-adres, dat is hier niet de juiste plek…
  mvg piet smit

  redaktie Sargasso, sorry, wou ’t even kwijt aan S.

 6. 20

  @19, Dat kan ook nog. Die is vandaag de hele dag in touw geweest met het updaten van zijn quotejes-database. Maak je borst maar nat morgen, dit topic gaat dik over de 250 reaguursels. :-)

 7. 22

  @21: Nee, da moest van ons!hij had beloofd op tijd naar bed te gaan, want hij zit de hele dag al achter dat elektriekeapparaat.anders krijgt hij morgen geen toetje!

 8. 25

  ik denk pvv bvv moet zijn het is toch maar een beweging met een lid en dat is de grote leider de rest heeft niets te zeggen is dat democratie? ik herhinner me noch een beweging uit de jaren 30 van de vorige eeuw met die leider is het niet zo goed afgelopen dacht ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren